Hevonen mentorina

Minua inspiroi puhua erityisesti hevosten roolista meidän ihmisten oppaina. Hevoset ovat erinomaisia läsnäolon, intuition ja kuuntelevan vuorovaikutuksen opettajia, tunteiden tulkkeja sekä alitajunnan viestien välittäjiä. Lisäksi puhun mielelläni ihmisyyden varjoisemmista puolista, niistä, jotka monesti ovat tabuluonteisia, ja juuri siksi niin tärkeää tuoda näkyväksi. Puhuminen ja avoin keskustelu ovat paras reitti tabujen murtamiseen. Etenkin hevospiireissä talliympäristö on toiminut pitkään ikään kuin sallittuna naisen aggression pelikenttänä. Tähän liittyy myös vallankäyttö ja pelot. Koen, että on aika nostaa aihe päivänvaloon, jotta meistä jokainen saa valjastettua aggression siksi positiiviseksi voimaksi, jota se puhtaimmillaan on.

Luento-sana on vähän harhaanjohtava, sillä jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen kokemus. Enemmänkin kyse on hoitavasta matkasta, joka tarjoaa avaimia itsetuntemuksen syventämiseen. Jokainen kokemuksellinen luento on ovi johonkin. On kuulijan oma valinta millaisen askelen hän valitsee tilaisuuden jälkeen ottaa omalla elämänpolullaan.

Esimerkkejä kokemuksellisten luentojen aiheista

– Kuunteleva kommunikaatio & olemisen tila – pohja aidolle kohtaamiselle hevosen & toistemme kanssa

Hevonen naisen kiellettyjen tunteiden peilinä

– Tietoisuustaidot tallilla, paras tapaturmavakuutus

– Suitsi silmitön viha, valjasta villi voimasi – terve aggressio on elämänvoimaa

Tulen mieluusti puhumaan erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, tai talleille. Voit myös kerätä oman porukan ja järjestää yhteisen illan voimaannuttavan luennon tai kurssin merkeissä. Ota rohkeasti yhteyttä & kysy lisää: nona@horselistener.eu / 040 140 1181

Yhdessä näyttelijä Outi Mäenpään kanssa pidän Matkalla Näkyväksi -koulutuksia yrityksille ja yhteisöille näkyvänä olemisen tärkeydestä sekä avoimen, kuuntelevan kommunikaation merkityksestä. Pidämme myös avoimia pienryhmäkoulutuksia kotonani Voimaantumisen tilalla Espoossa. Lue lisää kohdasta Matkalla Näkyväksi -koulutukset.

“Hevoset auttavat meitä yhdistymään vahvemmin aitoon itseemme ja sydämemme viisauteen.”