Hevosaiheiset luennot

Minua inspiroi puhua erityisesti hevosten parantavasta voimasta ja uudesta roolista tässä ajassa omiin kauniisiin kokemuksiini pohjaten. Hevoset ovat erinomaisia läsnäolon, intuition, herkkyyden sekä kuuntelevan vuorovaikutuksen opettajia. Lisäksi puhun mielelläni peloista ja niiden lempeän kohtaamisen transformoivasta vaikutuksesta sekä intuitiivisuudesta hevosten kanssa, siitä miten he voivat auttaa meitä ihmisiä yhdistymään vahvemmin omaan aitoon itseemme.

Esimerkkejä kokemuksellisen luennon aiheista

– Kuunteleva kommunikaatio & olemisen tila – pohja kaikelle tekemiselle hevosen kanssa

Hevosen aggressio

Energiamme ja ajatustemme vaikutus hevoseen

– Hevosen parantava voima

– Tietoisuustaidot tallilla  – paras tapaturmavakuutus

 

Tulen mieluusti puhumaan erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, tai talleille. Voit myös kerätä oman porukan ja järjestää yhteisen illan voimaannuttavan luennon tai kurssin merkeissä. Ota rohkeasti yhteyttä & kysy lisää: nona@horselistener.eu / 040 140 1181

 

Yhdessä näyttelijä Outi Mäenpään kanssa pidän Matkalla Näkyväksi -koulutuksia yrityksille ja yhteisöille näkyvänä olemisen tärkeydestä sekä avoimen, kuuntelevan kommunikaation merkityksestä. Pidämme myös avoimia pienryhmäkoulutuksia kotonani Voimaantumisen tilalla Espoossa. Lue lisää kohdasta Matkalla Näkyväksi -koulutukset.

“Hevoset auttavat meitä yhdistymään vahvemmin aitoon itseemme ja sydämemme viisauteen.”