Syvempään yhteyteen

Sinun ja hevosesi kuuntelevaa yhteyttä vahvistava ainutlaatuinen matka.

Syvempään yhteyteen -prosessin hyödyt:

 • opit kuuntelevan kommunikaation perusteet – sinun ja hevosesi välinen vuorovaikutus ja luottamus väistämättä paranevat
 • opit tiedostamaan sekä purkamaan alitajuisia uskomuksiasi ja toimintamallejasi, jotka voivat olla sinun ja hevosesi välissä.
 • tiedostat selkeämmin energiasi ja tunnetilojesi vaikutukset hevoseesi
 • ymmärrät, kuinka omaa herkkyyttäsi avaamalla suhde hevoseesi vahvistuu
 • opit ymmärtämään ja käsittelemään pelkojasi sekä toimimaan rauhan tilasta käsin, vaikka pelottaa
 • opit asettamaan rajoja harmonian tilasta käsin
 • opit hyödyntämään intuitiosi voimaa hevosesi kanssa entistäkin paremmin
 • saat avaimia ymmärrykseen, konkreettisia työkaluja yhteiseen arkeenne vietäväksi
 • tulet näkemään selkeitä muutoksia niin itsessäsi, hevosessasi, sinun ja hevosesi välisessä suhteessa kuin elämässäsi ylipäätään

 

Olemme tottuneet tekemään asioita hevosen kanssa. Syvempään yhteyteen -prosessi perustuu puhtaasti läsnäolon voimaan. Opimme kohtaamaan itseämme ja hevosta olemisen tilasta käsin. Avaudumme todella kuuntelemaan. Tässä piilee huikea, transformatiivinen voima.

Koen, että ylipäätään ensimmäinen ja tärkein palanen meidän ja hevosten välisessä kanssakäymisessä on puhdas läsnäolo. Monesti myös se vaikein, koska olemme niin tottuneita tekemään hevosten kanssa. Yhteyden luominen olemisen tilasta käsin on kuitenkin avain luottamukseen. Perusta, jonka päälle tekeminen rakennetaan.

Olen tutkinut paljon hevosten käyttäytymistä, omien hevosteni kanssa asuessani. Toinen tammoistani oli leimattu vaikeaksi ja vaaralliseksi ennen minulle tuloaan ja myös toinen käyttäytyi hyvin haasteellisesti alussa ennen kuin uskalsi avautua. Englannissa Jim Mastersonin kurssilla 2011 työskentelin rescue-hevosten kanssa ja tämä oli myös valtavan suuri oppimatka hevosen sielunmaisemaan. Siihen miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kun hevonen ilmaisee aggressiota, se ei kuitenkaan merkitse, että hevonen on aggressiivinen.

Olen työssäni nähnyt paljon turhaa väärinymmärrystä hevosten ja ihmisten välillä. Tämä on toiminut katalysaattorina uudelle palvelulle, jossa tarjoan asiantuntemustani hevosten ja heidän ihmistensä tueksi. Monelta vaaratilanteelta vältyttäisiin, kun me osaisimme lukea hevosta paremmin, ymmärtää sen sanatonta, hienovaraista viestintää. Kun omat pelkomme nousevat, kovuus tai hektisyys voi lisääntyä ilman että sitä välttämättä edes itse tunnistamme. Tämä puolestaan voi johtaa meidän sekä hevosen välisen luottamuksen järkkymiseen. Herkkyytemme ja intuitiomme ovat tärkeimpiä välineitä olla yhteydessä hevoseen. Hiljentymällä itsemme ja hevosen äärelle, rauhoittamalla energiamme, ja tulemalla tietoiseksi sen hetkisestä tunnetilasta, luottamus vahvistuu.

Hevonen on suora peilimme. Kun uskallamme avata itsemme hevoselle, sallia itsemme olla äärettömän rehellisiä – avaamme samalla oven täysin uudelle tavalle olla aidosti läsnä. Tällöin luottamus pääsee vahvistumaan, ja parhaassa tapauksessa syventymään valtavasti.

Hevosen lisäksi myös ihminen tarvitsee tukea, ja joskus jo pelkkä ihmisen auttaminen voi olla avain siihen, että hevonen muuttuu. Hevonen herkkänä, intuitiivisena olentona peilaa omistajansa tunnetiloja ja voi myös ottaa hänen taakkaansa kantaakseen. Kun omistaja oppii tiedostamaan tämän ja saa tukea omiin teemoihinsa, avautuu aivan uusi yhteyden taso. Kun me muutumme, hevonenkin muuttuu.

Syvempään yhteyteen -prosessi sisältää:

 • 5 sessiota (noin 1,5 h/kerta) sinun ja hevosesi luona siihen tahtiin kun teistä tuntuu hyvältä (max 5 kk sisällä)
 • yhteisiä sekä yksilöllisiä harjoituksia yksin sekä yhdessä hevosen kanssa työstettäviksi (puramme harjoituksia yhdessä aina tapaamiskerroilla)
 • tukeni koko prosessin ajan – myös sessioiden välillä. Voit koska tahansa kysyä sinua askarruttavasta asiasta meilitse

Hintaan sisältyy matkakulut Uusimaan alueella. Jos asut hyvin kaukana, prosessi on mahdollista tehdä myös etänä.

Prosessin hinta: 799 € (sis. alv 24 %). Mahdollisuus maksaa myös osissa.

Syvempään yhteyteen -prosessiin sitoutuminen takaa selkeitä, konkreettisia muutoksia. Kyseessä ei ole mikään “quick fix”, vaan keskitymme syvällisesti hevosesi ja sinun väliseen suhteeseen sekä teihin molempiin yksilötasolla. Olen henkilökohtaisesti tukenanne koko prosessin ajan – voit kysyä esiin nousevista asioista myös tapaamisten välillä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarpeistasi ja toiveistasi!