Sessiot & konsultaatiot

Voit saada tukea vaiheeseesi hevosesi kanssa myös yksittäisten sessioiden ja konsultaatioiden kautta. Kuten muussakin työssäni, myös tässä käytän hyödykseni energiatyöskentelyä sekä intuitiivista herkkyyttäni. Voit pyytää kirjallisen konsultaation, tai voimme kohdata paikan päällä. Livenä tapahtuvissa sessioissa käytän tapauskohtaisesti apuna myös rumpua, jonka värähtelyn on todettu uudistavan meitä ihan solutasolta asti. Rummun värähtely hoitaa, rentouttaa ja maadoittaa sekä palauttaa meidät vahvemmin itseemme. Hevoset reagoivat usein hyvin vastaanottavaisesti rummun ääneen, ja se saattaa rauhoittaa erityisesti hermostuneita yksilöitä.

Kuunteleva yhteys -sessio 

Sinun ja hevosesi tarpeeseen räätälöity voimaannuttava sessio, jossa kaikki tapahtuu puhtaasta olemisen tilasta käsin teidän vaihettanne herkästi kuunnellen. Lisäksi saat työkaluja läsnäolon ja intuition vahvistamiseen sekä yhteyden syventämiseen, jolloin voit vieläkin selkeämmin kuulla omaa sisintäsi ja hevostasi.

Session hinta:

– 90 € / 45 min.

– 120 € / 1,5 h

– 140 € / 2 h

Hinnat ovat yksilösessiohintoja. Jos teitä on kaksi tai useampi, hinta / hlö on edullisempi – kysy tarjousta. Hinnat sis. alv 24 %. Matkakulut lisätään hintaan.

Kuunteleva yhteys -konsultaatio

Kirjallinen konsultaatio on hyvä vaihtoehto etenkin, jos asut kauempana ja kaipaat tukea johonkin tiettyyn vaiheeseen tai haastekohtaan hevosesi kanssa. Ehkä aistit, että kaikki ei ole hevosellasi hyvin ja haluat tietää mistä on kyse. Kenties hevonen reagoi tietyissä tilanteissa tietyllä tavalla, esimerkiksi pelkää jotakin. Tai kaipaat ylipäätään lisää ymmärrystä, jotta yhteytenne voi syventyä entisestään. Lähetän sinulle kattavan kirjallisen raportin meilitse asioista, joita hevoseesi ja tilanteeseenne liittyen tulee. Konsultaatiossa saattaa nousta asioita myös sinuun liittyen, asioita, jotka mahdollisesti vaikuttavat sinun ja hevosesi vuorovaikutukseen. Voit kertoa hevosesi nimen, muuta tietoa en tarvitse.

Moni hevosenomistaja on saanut tukea ja vahvistusta tästä voimaannuttavasta konsultaatiosta, ja useat ovat kääntyneet puoleeni myös siinä kohtaa, kun “kaikki muu on jo kokeiltu.” Konsultaation kautta ihmiselle ja hänen hevoselleen onkin avautunut aivan uusi yhteys ja alku <3.

Ohessa kaunis palaute ihanalta asiakkaalta:

“Mä vaan itken, kiitollisuuden kyyneliä. Nyt ymmärrän vielä paremmin, miksi tiesin jo heti tästä hevosesta kuullessani, että tämä se on. Ja ensi kohtaamisen jälkeen tunsin sen vielä voimakkaammin. Edelleen olen vaikuttunut sun taidoista, kiitos.”

Konsultaation hinta: 100 € (sis. alv 24 %)

“Herkkyys on meidän ihmisten ja hevosten yhteinen kieli. Tätä kielitaitoa kannattaa harjoitella ja pitää yllä.”