Luennot

Haluan puhua erityisesti niistä asioista, joista ei usein puhuta. Koen että yksi tärkeimmistä elämäntehtävistäni on murtaa tabuja sekä luoda jotain ihan uutta, vaikka se ei aina ole helppoa tai kivaa. Tuoda näkymätöntä näkyväksi. Esilläolon pelko on ollut yksi suurimmista esteistä omassa elämässäni ja koen, että omien vaikeiden kokemusteni kautta voin tuoda uudenlaista näkökulmaa, ja voimaannuttavia välineitä siihen, kuinka käsitellä jännitystä, pelkoja sekä epävarmuuksia sydäntietoisuudesta ja omasta ihmisyydestä käsin. Kuinka uskaltaa olla se kuka todella on. 

Luento-sana on hieman harhaanjohtava, sillä jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen kokemus. Enemmänkin kyse on hoitavasta matkasta, joka tarjoaa avaimia itsetuntemuksen syventämiseen. Jokainen kokemuksellinen luento on ovi johonkin. On kuulijan oma valinta millaisen askelen hän valitsee tilaisuuden jälkeen ottaa omalla elämänpolullaan.

Esimerkkejä kokemuksellisten luentojen aiheista

– Esilläolon pelko elämän esteenä – aidon Minän vapauttaminen

– Naisen aggressio – kätketty, kielletty voimavara

– Naisjohtajuus tässä ajassa – herkkyys kompassina

– Valovoimainen nainen – syleile pimeää puoltasi, vahvista valoasi

– Päästä sydämeen. Kuinka mielen ja sydämen välisen yhteyden vahvistaminen lisää hyvinvointia elämään?

Noitavainojen vaikutus naisten intuitiivisuuteen ja aitona itsenä näkymiseen

Näyttelijä Outi Mäenpään kanssa pidämme Matkalla Näkyväksi -luentoja & koulutuksia yrityksille ja yksityisille aitouden, myötätunnon sekä kuuntelevan kommunikaation vaikutuksesta menestykseen. Pidämme myös avoimia pienryhmäkoulutuksia kotonani Voimaantumisen tilalla Espoossa. Lue lisää kohdasta Matkalla Näkyväksi -koulutukset.

Puhumaan tilaisuuteesi? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää: nona@horselistener.eu / 040 140 1181

“Antaudu elämän seikkailuille ja opettele nauttimaan niin myötä- kuin vastatuulesta!”