Matkalla Näkyväksi

Matkalla Näkyväksi on uusi, voimaannuttava koulutuskonsepti, jonka olemme luoneet yhdessä näyttelijä / vuorovaikutuskouluttaja Outi Mäenpään kanssa.

HUOM! Seuraava kaikille avoin pienryhmäkoulutus Espoossa 16.6. Lue lisää alempaa & tule mukaan!

Yritysmaailma on meille molemmille tuttu, vähän eri tulokulmista; minä olen ollut bisnesmaailmassa, mainosalalla 14 vuotta ennen yrittäjäksi ryhtymistäni, jolloin asiakkainani oli laaja skaala eri kokoisia suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Outi puolestaan on kouluttanut rakentavaa vuorovaikutusta yrityksissä yli 20 vuoden ajan.

Uskomme intuition voimaan, ja maailmalla “gut feeling” on ollutkin itsestäänselvyys jo pitkään. Nykyään intuition voimasta puhutaan jo meilläkin, mm. intuitiotutkija Asta Raami on tehnyt tällä saralla tärkeää työtä. Samoin tutkija Brené Brown on tuttu kattavista tutkimuksistaan herkkyyteen liittyen. Kuudes aisti on monipuolinen työkalu ihmisten kanssa työskenneltäessä. Kyse on nimenomaan herkkyydestä, joka on vuorovaikutustilanteissa korvaamaton apu. Se auttaa meitä aidon yhteyden luomisessa – lukemaan ja ymmärtämään toisiamme paremmin. Kun rohkenemme kohdata toisemme sydämestä käsin, luottamus vahvistuu. Nykypäivän hyvinvoivassa työyhteisössä inhimillisyys ja menestys kulkevat käsi kädessä.

Aitous on kiinnostavaa. Mitä enemmän rohkenemme seistä autenttisuudessamme sitä enemmän karisma nousee. Työyhteisöt koostuvat meistä ihmisistä ja inhimillisyyden on korkea aika nousta jälleen tavoitelluksi arvoksi yrityksissä. Toivomme ja uskomme, että myötätunto on uusi, nouseva bisnesmaailman trendi. Autenttisuus, lämpö ja kuunteleva kommunikaatio ovat tämän päivän sekä tulevaisuuden yrityksen menestystekijöitä.

Lue lisää Outista & Matkalla Näkyväksi -konseptistamme: outimaenpaa.fi

Facebook: https://www.facebook.com/matkallanakyvaksi/

Yrityskoulutukset

Koulutus voi sisältää mm seuraavia teemoja:
 1. Myötätuntoinen ei. Kuinka ilmaisen rajani rakentavasti tiimissä
 2. Uskomukset ja sisäiset käsikirjoitukset oman potentiaalin sekä työhyvinvoinnin esteenä
 3. Arvostukseen pohjautuva työkulttuuri yrityksen vahvuutena
 4. Tässä ja nyt – aidon läsnäolon harjoittamisen vaikutus sairaspoissaoloihin
 5. Tunteva työyhteisö – ihmisyys menestystekijänä
 6. Haasteista harmoniaan – kuinka kääntää konfliktitilanteet voitoksi työyhteisössä
 7. Kuunteleva kommunikaatio voimavarana esimiestyössä
 8. Nykypäivän naisjohtajuus, herkkyyden hyödyntäminen johtamistyössä
Koulutus voidaan toteuttaa:
 1. Koko päivän koulutuksena (5-7,5 h), tai pidemmällä aikasektorilla
 2. Puolipäiväkoulutuksena (3-4 h)
 3. Kokemuksellisena luentona (1,5-2 h)

Koulutus poikkeaa valtavirrasta läsnäoloharjoitusten, visualisaatioiden, rentoutusharjoitusten, kokemuksellisten harjoitusten, ja / tai näyteltyjen esimerkkien ansioista, jotka jättävät vahvemman muistijäljen, kuin pelkkä kuunteleminen ja on siten helpommin siirrettävissä konkreettisesti omaan arkeen.

Koulutus räätälöidään aina luottamuksella ja yhteistyössä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Koulutuksiin osallistuminen ei vaadi minkäänlaisia erityistaitoja.

Voit myös halutessasi tulla mukaan avoimeen pienryhmäkoulutukseen Espooseen. Ryhmän koko on max 10 hlö ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kyselyt & ilmoittautumiset: nona@horselistener.eu

Avoimet pienryhmäkoulutukset

Seuraava koulutus: 16.6.18 klo 12-18.30

Paikka: Voimaantumisen Tila Villa Larimar, Espoo (lähellä Kauklahtea)

Hinta: 195 € (sis. alv 24 % ja teetarjoilun). Yrityksille plus alv.

Ilmoittaudu viimeistään 12.6.18 mennessä: nona@horselistener.eu

Lähetämme laskun sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova. Vaikka et pääsisikään yllättäen mukaan, sitoudut maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan.

HUOM! Kurssille mahtuu max 10 henkeä, varmistathan paikkasi ajoissa! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 6.

Pienennänkö itseäni, jotta minut hyväksyttäisiin? Pidänkö itseäni kielteisyydellä “turvassa”, joka estää luovuuden virtaamisen, voimaantumisen, sekä ilon osasta elämässäni? Peitänkö pelkoni, häpeäni, haavani – ihmisyyteni? Mitä tapahtuisi, jos vihdoin uskaltaisin avata itseni elämälle, sanoa kyllä asioille, joille olen aiemmin pelosta käsin sanonut “ei”? 

Kurssilla tutkitaan mekanismeja, joilla itse kukin suojautuu ja estää elämästä omannäköistä elämää, sekä suoraa tarveilmaisua, että suhdetta rajoihin ja kysymykseen uskallanko asettaa rakkaudelliset rajat, vai koenko siitä syyllisyyttä ja sanon “kyllä”, kun minun pitäisi sanoa “ei”. Ansaitsenko rakkautta rajattomuudella? Haaste on siinä, että rakkautta ei ole ilman rajoja. Ihminen ei ole täysin näkyvä ilman rajoja.

Kurssilla teemme harjoitteita, joilla asettaa itselleen suoraan ja jämäkästi rakkaudelliset rajat, sekä otetaan haltuun rakentavan vuorovaikutuksen välineitä, opetellaan suoraa tunne-ja tarveilmaisua, sekä statatusviestintää (miten käytät valtaa viestintäsi avulla).

Käytämme apuna mm. improvisaatiota, visualisointia, meditaatiomatkoja sekä maalaamista, että kirjoittamista. Kurssin vapauttaa intuitiomme ohjaukselle, sekä valjastaa herkkyyden voiman käyttöön. Antaa tilaa sille Minulle, joka todella itse kukin on.

Ohjelma sisältää mm.:

 • laskeutuminen tilaan & alkumeditaatio
 • eheyttävän vuorovaikutuksen merkitys; rakentavan vuorovaikutuksen perusteet ja välineet, myönteisyyden voima
 • meditaatio hevosten kanssa; kohti syvällistä Minuuden kuuntelua  (läsnäoloharjoituksessa olemme hevosaitauksen ulkopuolella)
 • tietoa viesteistä tunteiden takaa, sekä toleranssiympyrästä, että suoran tarveilmaisun -ja rajaharjoituksia
 • se aito Minä – läsnäoloharjoituksia
 • luovan voiman vapauttaminen ja harjoituksia
 • oman Voimakuvan luominen

Näkyminen omana aitona itsenä – kaikissa tilanteissa – vapauttaa valtavan määrän energiaa. Kun uskaltaa luopua suojamuureista, elämään avautuu uusi laajempi taso ja se kevenee monin tavoin. Uskalla siis astua itseesi ja tule näkyväksi sen suhteen mistä alat ja mihin loput ja mitä haluat, ja mitä et halua.  Avaa ovi siihen elämään, jota sydämestäsi haluat elää!

Kurssille osallistuminen ei vaadi mitään kokemusta hevosista. Sinulla voi myös olla pelkoja hevosiin liittyen. Kyse on puhtaasti laskeutumisesta läsnäoloon hevosten läheisyydessä.

Lämpimästi tervetuloa tälle rakkaudelliselle matkalle oman ihmisyytesi ytimeen!