Voimaantumisvastaanotto

Esimerkkejä teemoista, joiden tiimoilta asiakkaat ovat tulleet vastaanotolle:

 • masennus, uupumus, paniikkihäiriö, autismi, erilaiset traumat, ja ahdistustilat
 • pelkotilat (mm. hevosiin liittyvät pelot, näkymättömän maailman pelko, muihin ihmisiin liittyvät jännitykset ja pelot)
 • elämän muutoskohdat
 • erityisherkkyys (mm. vaikeudet liittyen omaan herkkyyteen, omien intuitiivisten kykyjen pelko)
 • blokit oman luovuuden edessä
 • tunnelukot
 • naisen väkivaltaisuus & kätketty aggressio
 • esiintymisjännitys  ja -pelot

Sinulla ei myöskään tarvitse olla mitään erityistä syytä vastaanotolle tuloon, vaan voit vain tulla hengähtämään ja ottamaan aikaa itsellesi – tämän paikan levollisuus ja kaunis luonto tarjoavat omalle hengähdyshetkellesi erinomaiset puitteet.

HUOM! Etäsessiot esim puhelimitse / Skypen kautta tai kirjallinen konsultaatio meilitse.

Pidän vastaanottoa kotonani, Espoonkartanon kulttuurihistoriallisessa miljöössä, vuonna 1875 rakennetulla pientilalla. Jo tänne tulo on hyvin voimaannuttava kokemus – monet kuvailevat, että tuntuu siltä kuin astuisi toiseen maailmaan. Paikan levollinen energia sekä pihapiirissä asuvien viisaiden hevosmentorien Athenan ja Fridan läsnäolo auttavat sinua laskeutumaan puhtaaseen olemisen tilaan. Täällä unohdat kiireen, ja pääset vahvistamaan luontoyhteyttäsi ja yhteyttä itseesi.

Jokainen sessio on uniikki ja muotoutuu herkästi tilannettasi ja tarpeitasi kuunnellen. En käytä mitään tiettyä metodia, sillä haluan tilanteen olevan mahdollisimman vapaa kaikista rajoitteista. Näin se, minkä kuuluu siinä hetkessä tapahtua, pääsee tapahtumaan, omaa sisäistä rytmiäsi kunnioittaen. Sessio voi koostua yhdestä, tai useammasta eri osiosta omaa tilannettasi herkästi kuunnellen: kuuntelevasta keskustelusta, vaihettasi tukevista harjoituksista, energiatyöskentelystä, itsetuntemustasi vahvistavasta meditaatiosta, rumpumatkasta, varjotyöskentelystä, edellisten elämien regressiosta tai sisimpäsi kohtaamisesta hevosten tuella. Annan sinulle myös omaa polkuasi vahvistavan kotitehtävän.

Sessiossa en yritä korjata tai muuttaa mitään, vaan toimin mahdollistajana, kanssakulkijana. Tärkein tehtäväni on auttaa sinua voimaantumaan. En anna valmiita vastauksia, vaan autan sinua avaamaan ikkunan omaan sisäiseen viisauteesi.

Voit tulla sessioon myös yhdessä lapsesi, ystäväsi tai kumppanisi kanssa. HUOM! Kysy myös iltaa / sessiota ystäväporukalle.

Hinnat:

 • Yksilösessiot: 140 € / 1 h175 € / 1,5 h, 222 € / 2 h
 • Kirjallinen konsultaatio / etäsessio: 150 € 
 • Sessio kahdelle: yht200 € / 1,5 h

Hinnat sisältävät alv:n 24 %, yrityksille plus alv.

Kokemuksia sessiosta:

“Puolentoista tunnin tapaaminen Nonan kanssa oli eheyttävä ja voimaannuttava kohtaaminen, joka antoi itseluottamusta ja uskoa tulevaisuuteen. Nonan rumpumatka oli niin rakkaudellinen iso kokemus, että sitä ei pysty sanoin kuvailemaan. Jotain merkittävää tapahtui, tunsin muuttuvani syvällä sisimmässäni. Hämmästyin seuraavana päivänä esimerkiksi sitä miten yhteys hevoseeni syveni ja voimistui. Kiitos Nona.”

– Päivi

”Kuulin Nonan hevostilasta ja hoidoista ystävältäni. Sovin ajan ja saavuin sinne kiireen ja hälinän keskeltä Helsingin keskustasta. Jo paikka itsessään tuntui niin hyvältä, kuin olisi tullut johonkin toiseen aikaan. Se mitä Nonan luona tapahtui oli minun elämäni sen hetkisen tilanteen kannalta käänteentekevä: pudotin tiettyyn asiaan liittyvän pelkäämisen painavan viitan harteiltani ja uskaltauduin vihdoin toteuttaa itseäni siinä, mitä ennen olin kuolemakseni pelännyt. Kohtasinko itseni, sieluni, toisessa ajassa vai mielikuvittelinko vaivattomasti näyttelijän taustallani sen mitä koin, ei sinällään ole mitään väliä: apu sen hetkiseen tilanteeseen oli konkreettinen ja vaikutti lähtemättömästi elämääni. Suosittelen lämpimästi matkaa sisimpään Nonan opastuksella. Kiitos kaunis, Nona!”

– Susanna Mikkonen, näyttelijä, kuvataiteilija

“Todellinen voimaantuminen alkaa siitä, kun tiedostamme, että kaipaamamme vastaukset ovat jo meissä.”