Voimaantumisvastaanotto

Esimerkkejä teemoista, joiden tiimoilta asiakkaat ovat tulleet vastaanotolle ja kokeneet saaneensa apua:

 • mielen epätasapainotilat, kuten masennus, uupumus, paniikkihäiriö
 • lapsettomuus
 • erilaiset pelkotilat (mm. hevosiin liittyvät pelot, näkymättömän maailman pelko, naisilla etenkin omien intuitiivisten kykyjen pelko)
 • elämän muutoskohdat
 • rakkaus & parisuhde
 • tunnelukot
 • stressi
 • esiintymisjännitys  ja -pelot
 • oman herkkyyden aktivoiminen voimavaraksi (etenkin esimiesasemassa työskentelevät, maskuliinisessa työkulttuurissa olevat naiset)

Sinulla ei myöskään tarvitse olla mitään erityistä syytä vastaanotolle tuloon, vaan voit vain tulla hengähtämään ja ottamaan aikaa itsellesi – tämän paikan levollisuus ja kaunis luonto tarjoavat omalle hengähdyshetkellesi erinomaiset puitteet.

Pidän vastaanottoa kotonani, Espoonkartanon kulttuurihistoriallisessa miljöössä, vuonna 1875 rakennetulla pientilalla. Jo tänne tulo on hyvin voimaannuttava kokemus – monet kuvailevat, että tuntuu siltä kuin astuisi toiseen maailmaan. Paikan levollinen energia sekä pihapiirissä asuvien viisaiden hevosmentorien Athenan ja Fridan läsnäolo auttaa sinua laskeutumaan puhtaaseen olemisen tilaan. Täällä unohdat kiireen, irrotat kaikesta ylimääräisestä ja koet luonnon hoitavan voiman hyvin konkreettisesti.

Jokainen sessio on uniikki ja muotoutuu herkästi tilannettasi ja tarpeitasi kuunnellenSe voi koostua eri osioista: kuuntelevasta keskustelusta, harjoituksista, makuulla lepotilassa tapahtuvasta rentoutusosasta, energiahoidosta, rumpumatkasta, ja sisimpäsi kohtaamisesta hevosten tuella. Annan sinulle myös kotiinviemisiksi eheyttäviä yksilöllisiä harjoituksia, jotka tukevat omaa polkuasi.

Mitään asioita ei pakoteta tapahtumaan, vaan kaikki tapahtuu aina luonnollisesti, omassa rytmissä. Sessiossa en yritä korjata tai muuttaa mitään, vaan toimin mahdollistajana, kanssakulkijana. Tärkein tehtäväni on auttaa sinua voimaantumaan. En anna valmiita vastauksia, vaan autan sinua avaamaan ikkunan omaan sisäiseen viisauteesi.

Jo yksi sessio on syvällinen, hyväksyvä matka itseesi ja voin taata, että se tuo aidosti tilanteeseesi konkreettista apua. Jos et koe saavasi sessiosta minkäänlaista hyötyä, palautan sessioon sijoittamasi summan kokonaisuudessaan.

Voit tulla sessioon myös yhdessä lapsesi, ystäväsi tai kumppanisi kanssa <3

Hinnat:
 • Yksilösessiot: 90 € / 45 min., 120 € / 1,5 h, 140 € / 2 h
 • Sessiot kahdelle (hinta/hlö): 50 € / 45 min., 80 € / 1,5, 100 € / 2 h
 • Kirjallinen konsultaatio / Skype-sessio (1 h): 100 €

Hinnat sisältävät alv:n 24 %, yrityksille plus alv.

Kokemuksia sessiosta:

”Kuulin Nonan hevostilasta ja hoidoista ystävältäni. Sovin ajan ja saavuin sinne kiireen ja hälinän keskeltä Helsingin keskustasta. Jo paikka itsessään tuntui niin hyvältä, kuin olisi tullut johonkin toiseen aikaan. Se mitä Nonan luona tapahtui oli minun elämäni sen hetkisen tilanteen kannalta käänteentekevä: pudotin tiettyyn asiaan liittyvän pelkäämisen painavan viitan harteiltani ja uskaltauduin vihdoin toteuttaa itseäni siinä, mitä ennen olin kuolemakseni pelännyt. Kohtasinko itseni, sieluni, toisessa ajassa vai mielikuvittelinko vaivattomasti näyttelijän taustallani sen mitä koin, ei sinällään ole mitään väliä: apu sen hetkiseen tilanteeseen oli konkreettinen ja vaikutti lähtemättömästi elämääni. Suosittelen lämpimästi matkaa sisimpään Nonan opastuksella. Kiitos kaunis, Nona!”

– Susanna Mikkonen, näyttelijä, kuvataiteilija

Varaa oma aikasi: nona@horselistener.eu

Teen myös Sydämeni tie -mentorointia, jossa keskitymme työskentelemään yhdessä pitkäjänteisemmin. Mentoroinnin päämääränä on vapauttaa esteitä sydämesi suunnan edestä – monella eri tasolla, ja linjata sinua vahvemmin sydämesi viisauden kanssa. Tässä ajassa sydäntietoisuus kasvaa koko ajan ja sydänenergian kanssa työskentely avaa ennenäkemättömiä mahdollisuuksia elämässäsi. Tällä mentoroinnilla on laaja kokonaisvaltainen voimaannuttava vaikutus, ja tyytyväisyystakuu. Eli jos et koe saavasi mentoroinnista mitään apua, saat rahasi takaisin. Otan mentorointiasiakkaita rajoitetusti, kysy lisää tästä paljon pidetystä mentoroinnista, jos kiinnostuit.

“Todellinen voimaantuminen alkaa siitä, kun tiedostamme, että kaipaamamme vastaukset ovat jo meissä.”