Voimaantumisvastaanotto

Esimerkkejä teemoista, joiden tiimoilta asiakkaat ovat tulleet vastaanotolle:

 • masennus, uupumus, paniikkihäiriö, autismi, erilaiset traumat
 • pelkotilat (mm. hevosiin liittyvät pelot, näkymättömän maailman pelko, omien intuitiivisten kykyjen pelko)
 • elämän muutoskohdat
 • blokit oman luovan potentiaalin edessä
 • tunnelukot
 • naisen aggressio
 • esiintymisjännitys  ja -pelot
 • oman feminiinivoiman aktivoiminen voimavaraksi (etenkin esimiesasemassa työskentelevät, tai maskuliinisessa työkulttuurissa olevat naiset)

Sinulla ei myöskään tarvitse olla mitään erityistä syytä vastaanotolle tuloon, vaan voit vain tulla hengähtämään ja ottamaan aikaa itsellesi – tämän paikan levollisuus ja kaunis luonto tarjoavat omalle hengähdyshetkellesi erinomaiset puitteet.

Pidän vastaanottoa kotonani, Espoonkartanon kulttuurihistoriallisessa miljöössä, vuonna 1875 rakennetulla pientilalla. Jo tänne tulo on hyvin voimaannuttava kokemus – monet kuvailevat, että tuntuu siltä kuin astuisi toiseen maailmaan. Paikan levollinen energia sekä pihapiirissä asuvien viisaiden hevosmentorien Athenan ja Fridan läsnäolo auttavat sinua laskeutumaan puhtaaseen olemisen tilaan. Täällä unohdat kiireen, irrotat kaikesta ylimääräisestä ja koet luonnon hoitavan voiman hyvin konkreettisesti.

Jokainen sessio on uniikki ja muotoutuu herkästi tilannettasi ja tarpeitasi kuunnellen. En käytä mitään tiettyä metodia, sillä haluan tilanteen olevan mahdollisimman vapaa kaikista rajoitteista. Näin se, minkä kuuluu siinä hetkessä tapahtua, pääsee tapahtumaan – omaa sisäistä rytmiäsi kunnioittaen. Sessio voi koostua yhdestä, tai useammasta eri osiosta sydämesi toiveita herkästi kuunnellen: kuuntelevasta keskustelusta, vaihettasi tukevista harjoituksista, energiahoidosta, meditaatiosta, rumpurentoutuksesta, varjotyöskentelystä ja sisimpäsi kohtaamisesta hevosten tuella. Annan sinulle myös kotiinviemisiksi omaa polkuasi vahvistavan yksilöllisen rituaalin / tehtävän.

Sessiossa en yritä korjata tai muuttaa mitään, vaan toimin mahdollistajana, kanssakulkijana. Tärkein tehtäväni on auttaa sinua voimaantumaan. En anna valmiita vastauksia, vaan autan sinua avaamaan ikkunan omaan sisäiseen viisauteesi.

Jo yksi sessio on syvällinen, hyväksyvä matka itseesi ja voin taata, että se tuo aidosti tilanteeseesi konkreettista apua. Jos et koe saavasi sessiosta minkäänlaista hyötyä, palautan sessioon sijoittamasi summan kokonaisuudessaan.

Voit tulla sessioon myös yhdessä lapsesi, ystäväsi tai kumppanisi kanssa <3

Hinnat:
 • Yksilösessiot: 90 € / 45 min., 120 € / 1,5 h, 140 € / 2 h
 • Sessiot kahdelle (hinta/hlö): 50 € / 45 min., 80 € / 1,5, 100 € / 2 h
 • Kirjallinen konsultaatio / Skype-sessio (1 h): 100 €

Sarjakortti:

– 3 x 1 h / 280 €, 3 x 1,5 h / 340 €, 3 x 2 h / 390 €. Sarjakortti on voimassa puoli vuotta ensimmäisestä käynnistä.

Hinnat sisältävät alv:n 24 %, yrityksille plus alv.

Kokemuksia sessiosta:

”Kuulin Nonan hevostilasta ja hoidoista ystävältäni. Sovin ajan ja saavuin sinne kiireen ja hälinän keskeltä Helsingin keskustasta. Jo paikka itsessään tuntui niin hyvältä, kuin olisi tullut johonkin toiseen aikaan. Se mitä Nonan luona tapahtui oli minun elämäni sen hetkisen tilanteen kannalta käänteentekevä: pudotin tiettyyn asiaan liittyvän pelkäämisen painavan viitan harteiltani ja uskaltauduin vihdoin toteuttaa itseäni siinä, mitä ennen olin kuolemakseni pelännyt. Kohtasinko itseni, sieluni, toisessa ajassa vai mielikuvittelinko vaivattomasti näyttelijän taustallani sen mitä koin, ei sinällään ole mitään väliä: apu sen hetkiseen tilanteeseen oli konkreettinen ja vaikutti lähtemättömästi elämääni. Suosittelen lämpimästi matkaa sisimpään Nonan opastuksella. Kiitos kaunis, Nona!”

– Susanna Mikkonen, näyttelijä, kuvataiteilija

Teen myös Sydämeni tie -mentorointia, jossa keskitymme työskentelemään yhdessä pitkäjänteisemmin. Mentoroinnin päämääränä on vapauttaa esteitä sydämesi suunnan edestä – monella eri tasolla, ja linjata sinua vahvemmin sydämesi viisauden kanssa. Tällä mentoroinnilla on laaja kokonaisvaltainen voimaannuttava vaikutus, ja tyytyväisyystakuu. Eli jos et koe saavasi mentoroinnista mitään apua, saat rahasi takaisin. Erityisen suosittu tämä mentorointi on ollut naisjohtajien & naisesiintyjien keskuudessa sekä elämän muutoskohdissa.

“Todellinen voimaantuminen alkaa siitä, kun tiedostamme, että kaipaamamme vastaukset ovat jo meissä.”