Yhteystiedot

Ota rohkeasti yhteyttä, ja kysele voimaannuttavaa mentorointia, koulutusta, luentoa tai workshoppia. Tulen myös mieluusti kouluttamaan ja puhumaan muualle Suomeen / maailmalle – vain taivas on rajana, eikä sekään!

Nona Peuransola / ihmisyyden tutkimusmatkaaja, hevoskuuntelija nona@horselistener.eu

+358 40 1401181

Löydät meidät myös Facebookista

Tilan isäntänä toimii Mikael Salo / elämän löytöretkeilijä, ihmiskuuntelija, herkkä ja viisas mies

 

 

Tilan kuningatar Athena / Hänen majesteettinsa, iloinen hörinägeneraattori, sydäntietoisuuden sanansaattaja

 

Tilan intiaaniprinsessa Frida / Kujeileva keppostelija, herkkä ihmistuntija, taitava tunneterapeutti

 

Mukana matkassa kulkevat myös nyt jo näkymättömän maailman puolelle siirtyneet koiramentorit Masi ja Roosa, jotka tukivat läsnäolollaan monia ihmisiä, mm auttoivat useita vapautumaan koirapeloistaan.

Osoite:

Voimaantumisen Tila

Espoonkartano (lähellä Kauklahtea)

Junat: U, L, E Kauklahteen

Bussi: 165 N Espoonkartanoon / Kuninkaankartanontien pysäkki

Voimaantumisen Tila tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä ja hiljentyä, keskittyä kuuntelemaan oman sydämen ääntä. Tilan energia on hyvin hoitava – moni kuvailee, että jo aikaa varatessa tai matkalla tänne tunteita alkaa vapautua. Sydän tunnistaa, että täällä on tilaa hengittää, irrottaa kaikesta ylimääräisestä taakasta. Tätä 1875 rakennettua, aikoinaan Espoon kartanon torpparin asuttamaa hirsitorppaa ympäröivä luonto luo oman ainutlaatuisen leimansa tälle paikalle.

Kuvaajareferenssi lehdistötasoisissa kuvissa: Tanja Lupari/www.dogimedia.fi. Muut kuvat, Reija Nieminen, Mikael Salo, Nonan kotialbumi