Hyvä Tuhmuus -workshop

Hyvä Tuhmuus -workshop

Miellyttäjätytöstä sydänvoimassaan olevaksi Naiseksi!

Kaksiosainen Hyvä Tuhmuus -workshop on Sinulle, joka haluat

  • syventää yhteyttä terveeseen aggressioosi
  • ymmärtää syvemmin omia kuormitukseen ja uupumukseen johtavia mekanismejasi
  • sanoa hyvästit liialliselle miellyttämiselle ja kiltteydelle
  • sytyttää luovuutesi liekkeihin, ja intohimosi Elämään entistä vahvemmin!

Voit osallistua yhteen Workshop-päivään tai molempiin.

Olen kirjoittanut Horse Listener -facebook-sivuilleni nyt syksyn mittaan naisen väkivalta -aiheesta ja tekstit ovat herättäneet valtavasti huomiota sekä hyvää keskustelua. On aika vapauttaa naisen aggressioon liittyvää tabuluonteisuutta yhdessä ilman syyllisyyden ja tuomitsemisen painolastia.

Mikä ihmeen Hyvä Tuhmuus?

Työskentelin vastikään Maria Akatemiassa naisten ehkäisevän väkivaltatyön äärellä, jossa lanseerasin termin Hyvä Tuhmuus. Mitä se sitten merkitsee? Minulle se merkitsee sitä, että olemme sinut oman pimeän puolemme kanssa, ja että meillä on yhteys terveeseen aggressioomme. Suhtaudumme hyväksyen kaikkiin tunteisiimme, ja otamme niistä vastuun, jolloin ne ovat käytössä elämänvoimana. Tunnistamme mitä tarvitsemme ja osaamme ilmaista selkeästi mikä on meille ok ja mikä ei. Kun meillä on rakentava suhde vihaamme, myös ilo ja inspiraatio virtaavat meissä vahvemmin!

Hyvä Tuhmuus on sydäntietoisen ajan vastarintaliike miellyttäjätytöille! Kaikille meille naisille, jotka olemme tulleet muuttamaan maailmaa tuomalla omat uniikit lahjamme näkyväksi rinnat rottingilla. Meille, jotka olemme pelkojemme vuoksi jättäneet puhumatta omaa sydämemme totuutta. Meille, jotka ajattelemme, että “tuokin on jo tehty” ja että “joku tekee sen kuitenkin paremmin”.

Ei tee! Meidän tehtävämme on noudattaa sydämemme kutsua ja tehdä meitä inspiroivia asioita omasta energiastamme käsin. Sitä ei kukaan toinen voi tehdä. Se mitä luomme tähän maailmaan on aina ainutlaatuista, vaikka tekisimme ihan prikulleen samaa asiaa kuin joku toinen.

On aika ottaa Hyvä Tuhmuus käyttöön ja astua Valovoimaisuuteemme! Hyvä Tuhmuus on itsemme arvostamista, suoraselkäisyyttä, ja sydäntietoista itsejohtajuutta.

Varsin usein kiltin tytön kasvatusmalli kasvattaa meistä tunteistaan ja tarpeistaan vieraantuneita joojoo-naisia, jotka ovat täysin hukassa oman aggressionsa kanssa. Emme kerro miltä meistä oikeasti tuntuu, sillä pelkäämme loukkaavamme. Pidämme mielipiteemme piilossa, jotta emme vaan aiheuta konfliktia. Olemme taitavia suorittajia, miellyttäjiä ja usein myös niitä, jotka aina joustavat. Meille käy kaikki – kunnes painekattila paisuu ja poksahtaa. Kun nielemme omat tunteemme ja tarpeemme riittävän pitkään, systeemimme ylikuormittuu. Lopulta me, kiltteydestä kipeät naiset, masennumme, uuvumme tai kohdistamme väkivaltaisen käytöksen itsemme sijasta muihin.

On aika opetella yhdistymään oman sydämemme viisauteen, omiin tunteisiimme ja tarpeisiimme. Miettiä vähemmän mitä muut meistä ajattelevat ja keskittyä hyvinvointiimme. Tämä voi olla alkuun hankalaa, koska olemme myös oppineet potemaan tästä syyllisyyttä. Kuitenkin, kun keskitymme itseemme ja omaan tonttiimme autamme maailmaa parhaiten. Maailma tarvitsee meitä. Mutta jos toimimme jatkuvasti itseämme vastaan emme saa käyttöömme sitä huikeaa potentiaalia, joka meissä jokaisessa asuu.

Workshop 1 / teemoja:

– terveen ja tuhoavan aggression erot

– naisen tuhoavan aggression ilmenemistavat

– kehoyhteys ja ylivireystila

– häpeä, syyllisyys ja haavoittuvuus

– tunne & toiminta = kaksi eri asiaa

– vastustuksesta virtaukseen – tunteet elämänvoimana

– pieni tyttö minussa

– taakkasiirtymän vaikutukset 

Workshop 2 / teemoja:

– suora, kunnioittava kommunikaatio

– pelko ja haavoittuvat tunteet vihan takana

– masennus ja ahdistus

– rajat & niiden asettaminen feminiinivoimasta käsin

– yli- tai alivastuullisuudesta omaan sydänviisauteen

– erityisherkkyys ja terve aggressio

– uhrista ja marttyyrista oman elämän sydäntietoiseksi Sankarittareksi

Jaamme yhdessä näkemyksiämme aiheesta turvallisessa, lämminhenkisessä ilmapiirissä. Käytämme menetelminä mm. kuuntelevaa keskustelua, voimauttavaa kirjoittamista, meditaatioita, hengitysharjoituksia, sekä energia- ja tunnetyöskentelyä. Teemme yhteyttä terveeseen aggressioomme vahvistavia mielikuvaharjoituksia, syvällisesti transformoivia rumpumatkoja sekä avaudumme hevosten hoitavalle energialle. Saat myös psykoedukaatiota Hyvän Tuhmuuden teemasta, sekä konkreettisia, voimauttavia välineitä ja kotitehtäviä eväiksi omalle matkallesi.

Viva la Hyvä Tuhmuus!

Aika: Workshop 1: 23.11. klo 12-17, Workshop 2: 24.11. klo 12-17

Paikka: Voimaantumisen Tila, Espoo 

Hinta: Workshop 1: 149 €. Molemmat Workshopit: 199 € (sis. Alv 24 %). Yritykset plus alv.

Ilmoittaudu: nona@horselistener.eu 16.11. Mennessä. HUOM! Rajattu osallistujamäärä, joten toimi nopeasti, jos Hyvä Tuhmuus kiinnostaa.

Workshopit toteutuvat, jos osallistujia on molempiin päiviin vähintään 6.