Retriitti Portugalissa, lokakuu 2020

Hevonen oppaana ihmisyyteen / Retriitti Portugalissa
Itsetuntemustyöskentelyä hevosten tuella

Retriitin pitää Nona Peuransola.

HUOM! Nonan uusi kirja & viestikortit Hevonen oppaana ihmisyyteen ovat hankittavissa ennakkomyyntihintaan 3.3. asti Sydämen Valinta -verkkokaupasta

Retriittipaikka:
Country Quest Portugal
www.countryquest-portugal.com

Rajoitettu osallistujamäärä, max 9 hlö. Mitä nopeammin varaat paikkasi sen edukkaammin myös saat lennot.

Nyt on ihana mahdollisuus lähteä tutustumaan itseen syvällisemmin Portugalissa asustavien viisaiden hevosoppaiden tuella . Et tarvitse välttämättä aiempaa kokemusta hevosista – riittää, että hevosten syvä sydämen viisaus kutsuu sinua.

Itsetuntemustyöskentely pähkinänkuoressa:

Itsetuntemustyöskentely lisää ymmärrystä itsestä ja omista toimintamalleista. Se auttaa näkemään omien haitallisten mekanismien ja uskomusten taakse ja vapauttaa elämään vahvemmin oman itsen näköistä elämää. Sen avulla vahvistat yhteyttä myös intuitioosi sekä alitajuntasi syvätietoon. Et tarvitse mitään etukäteisosaamista – retriitin tarkoituksena on auttaa sinua voimautumaan ja rentoutumaan, päästämään irti siitä mikä ei tue kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Saat käytännönläheisiä ja yksinkertaisia välineitä siihen, kuinka juurrutat retriitillä kokemasi omaan arkeesi.

Teemoina retriitillä:
– Kuunteleva vuorovaikutus olemisen tilasta käsin
– Kuka Minä olen? Mekanismit ja määritelmät aidon Minuuden esteenä
– Päästä sydämeen – mielen & sydämen yhteyden vahvistamisen hyödyt
– Voimaantuminen lähtee Minusta. Vastuunotto omasta hyvästä ja pahasta.
– Pelot, liittolaiseni
– Terve aggressio elämänvoimana & tuhoavan aggression muodot aidon läheisyyden esteinä
– Haavoittuvuus ja häpeä
– Hevosen hoitava voima – mitä se tarkoittaa?
– Tunnetyöskentely – avain hyvinvointiin
– Herkkyys, erityisherkkyys & intuitio voimavaroina
– Sallinko itseni Elää täydesti?
– Unet porttina alitajunnan syvätietoon

Kokonaisuus sopii kaikille, jotka haluavat:
– purkaa tiedostamattomia, tukkivia mekanismeja oman onnellisuuden edestä
– kohdata syvällisesti itseään hevosten tuella
– vapautua elämään aidosti omannäköistä elämää.
– syventää aitoa yhteyttä oman hevosen kanssa
– oppia kuulemaan vahvemmin oman sydämen sekä hevosen viestejä
– tutustua todelliseen itseen syvemmin
– aktivoida mahdollisten pelkojen alla piilevät lahjat sekä oman upean potentiaalin entistä paremmin käyttöön
– syventää yhteyttä alitajunnan syvätietoon
– saada konkreettisia, hyvinvointia vahvistavia välineitä omaan arkeen

Retriitin tavoitteena on voimaantuminen. Uusien voimavarojen löytäminen elämään ja linjautuminen vahvemmin oman sisäisen viisauden kanssa, jolloin elämä selkiytyy monin tavoin!

Retriitillä riisumme kaiken ylimääräisen. Emme ratsasta emmekä tee mitään hevosten kanssa, vaan antaudumme kohtaamaan itseämme hevosten tuella puhtaasti olemisen tilasta käsin herkästi itseämme ja hevosta kuunnellen. Sallimme hevosten näyttää tien omaan sisäisyyteemme. Tämä on meille ihmisille myös välillä haastavaa, sillä olemme tottuneet paljon tekemään hevosten kanssa. Mitä jos antaudun vain kuuntelemaan mitä minussa tapahtuu hevosen lähellä? Mitä jos minun ei edes tarvitse koskettaa hevosta saadakseni vahvan yhteyden kokemuksen? Millaisia toimintamalleja olen omaksunut, jotka eivät ehkä tuekaan onnellisuuttani?

Teemme erilaisia itsetuntemusta, luovuutta ja läsnäoloa vahvistavia harjoituksia, lataudumme ja virkistymme. Tällä retriitillä irrottaudumme suorittamisesta ja tutkimme myös mekanismeja, joilla kenties olemme oppineet ansaitsemaan rakkautta (esim tekemisen kautta). Annamme tilaa sille todelliselle itselle, joka olemme!

Olet lämpimästi tervetullut kohtaamaan itsesi ja hevoset sydämen paikasta.

Aika, hinta ja varausohjeet:

ke-su 7.10.-11.10.2020
5 päivää / 669 e / hlö (sis alv 24 %)

Majoitus: Retriittipaikassa majoittuminen on mahdollista hintaan 270 e / hlö / 5 pv sisältäen ruuat. Lisäyöt 55 e / yö. Osallistujien tulee järjestää, varata ja maksaa majoitus erikseen suoraan Country Questin / Pia Saari kautta: pia.saari@outlook.com.

Retriittiin osallistuminen ei edellytä retriittipaikalle majoittumista.

Majoitus ja opetus maksetaan erikseen (kyseessä ei ole pakettimatka). Ilmoittautumisen jälkeen maksetaan 50% varausmaksu, jolla paikka varataan. Loppuosa matkasta tulee maksettavaksi 2 viikkoa ennen lähtöä. Varaus on sitova.

Lennot eivät kuulu retriitin hintaan – kukin osallistuja järjestää ja varaa omat lentonsa omatoimisesti.

Retriittipaikka:
Country Quest Portugal
Alcoutim
Portugal

www.countryquest-portugal.com

Retriitin pitää Nona Peuransola. Nona on pitänyt erilaisia itsetuntemusta ja intuitiota syventäviä koulutuksia, ryhmiä, luentoja, teemailtoja ja kursseja pian 10 vuotta. Lisäksi hän mentoroi yksilöasiakkaita, ja on luonut näyttelijä / vuorovaikutuskouluttaja Outi Mäenpään kanssa Matkalla Näkyväksi -koulutuskonseptin. Ennen sydämensä tielle lähtemistä Nona työskenteli bisnesmaailmassa 14 vuotta. Lisäksi hän on toiminut Maria Akatemiassa naisten ehkäisevän väkivaltatyön äärellä asiakas-, koulutus- ja vaikuttamistyössä.

Nonalla on vahva intuitiivinen yhteys luontoon ja eläimiin, ja hän on aina ollut hyvin herkkätuntoinen. Nonaa kiehtoo tutkia ihmisyyttä laajasti. Hän on mm. opiskellut psykologiaa, kasvatustieteitä ja erilaisia holistisia hoitomuotoja. Hänen suurimpia opettajiaan ovat kuitenkin olleet erityisesti eläimet – etenkin hänen kaksi omaa tammaansa, joilla oli aiemmin vaikeiden & vihaisten hevosten leima. Etenkin toisen hevosensa Athenan innoittamana Nona alkoi noin 10 vuotta sitten perehtyä hevosen hoitavaan voimaan sekä uudenlaiseen rooliin ihmisten itsetuntemustyöskentelyn tukena – puhtaan läsnäolon kautta.

Nonan uusi kirja & viestikortit Hevonen oppaana ihmisyyteen ovat hankittavissa ennakkomyyntihintaan 3.3. asti Sydämen Valinta -verkkokaupasta

Lue lisää Nonasta: horselistener.eu
Facebook: Horse Listener
Minä Olen -lehden haastattelu:
https://minaolenlehti.fi/hevosen-lempean-hyvaksyvalla-kat…/…

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: nona@horselistener.eu

HUOM! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ja niitä on vain 9 ensimmäiselle.

”Tervetuloa Portugaliin! Olemme pieni, pehmeitä arvoja kunnioittava hevospaikka Algarven koilisrajalla Alcoutimissa. Meillä on 11 onnellista hevosta joiden kanssa tehdään maastoretkiä ja mindfulness harjoituksia kauniissa maisemissa ja upeassa säässä. Meille voi tulla rauhoittumaan, rentoutumaan ja oppimaan lisää. Tarjoamme yksinkertaisen majoituksen ja paljon erilaisia aktiviteetteja hevosten kanssa ja ilman. Tietoisuustaitoa, tai mindfulnesia, voi harjoitella kuka vaan, ennakkovaatimuksia ei ole. Hevoset ovat oivia opettajia, sillä ne elävät aina tässä ja nyt. Meillä ihmisillä on hevosilta paljon opittavaa.”

– Pia Saari / Country Quest Portugal