Luennot

Läsnäolo on silta sydämestä sydämeen

Koen, että ihmisinä kaipaamme ennen kaikkea aitoa yhteyttä itseemme ja toisiimme. Minulle tärkeintä puhujana on sallia sanojen virrata vapaasti sydämestäni, olla täydesti läsnä. Haluan näyttää koko ihmisyyteni ollessani lavalla, sillä uskon avoimuuden ja autenttisuuden alkemistiseen voimaan. Siksi käytän myös paljon omaa tarinaani sekä omakohtaisia kokemuksiani luentojeni polttoaineena. Haluan luoda tilan, jossa voimme yhdessä herkistyä, laajentua, voimautua ja inspiroitua.

Näen itseni ehkä enemmänkin sydäntietoisuuden sanansaattajana kuin perinteisenä luennoitsijana. Haluan sanojeni välityksellä auttaa ihmisiä vahvistamaan yhteyttä omaan sydänviisauteensa, näkemään oman uniikin potentiaalinsa. Guruja ei ole, vaan kaikki tieto mitä tarvitsemme on jo meissä – meidän täytyy vain opetella aktivoimaan sisäisen Tietäjättäremme lahjat selkeämmin käyttöömme.

Luennon aiheesta ja tilanteesta riippuen käytän välillä myös rumpua ja hoitavaa laulua yhteisen, turvallisen tilan ja yhteyden luomiseen.

Luentojeni vahvasti hoitavaa, transformatiivista laatua kuvaa hyvin erään kuulijan kaunis palaute: “sun luento oli kuin voimallinen energiahoito. Sen jälkeen mikään ei ole ollut kuin ennen – hyvällä tavalla.”

Pyydä tarjous: nona@horselistener.eu