Avoimet koulutukset

Matkalla Näkyväksi on itsetuntemusta syventävä, kokonaisvaltaista ihmisyyttä tutkiva, ja autenttisuutta tukeva koulutuskonsepti, jonka olemme luoneet yhdessä näyttelijä / vuorovaikutuskouluttaja Outi Mäenpään kanssa. Pidämme koulutuksia yrityksille, yhteisöille & yksityisille.

Matkalla Näkyväksi -kokemukselliset luennot:

  • 9.2.19 Minä Olen -messut / Helsinki (Finlandia-talo) klo 16.15
  • 3.3.19 Joogafestivaali / Helsinki (Kaapelitehdas) klo 14.30

Seuraava avoin päivän koulutus: 29.6.19 la klo 12-18.30

Paikka: Outin talli Kirkkonummen Jorvaksessa

Hinta: 225 € (plus alv 24 %, sis. kahvi/teetarjoilun & kevyttä välipalaa).

Ilmoittaudu: nona@horselistener.eu

Ilmoittautuminen on sitova. Vaikka et pääsisikään yllättäen mukaan, sitoudut maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan.

HUOM! Kurssille mahtuu max 20 henkeä, varmistathan paikkasi ajoissa! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Matkaamme Näkyväksi päivän aikana alla olevien teemojen kautta, jotta kokemus on mahdollisimman monitasoinen, sekä oivalluttava, ja antaa konkreettisia välineitä omaan arkeen.

SYDÄNYHTEYS & INTUITIO

Päästä sydämeen – mielen ja sydämen yhteistyön vahvistaminen & hyödyt. Miten asettua sydänyhteyden äärelle. Olemisen hoitava voima. Sydämen ja luovuuden yhteys. Naisen intuitiivisen herkkyyden ja vaistojen aktivointi voimaksi omassa elämässä.

AITO LÄSNÄOLO JA PELOT

Pelkojen lempeä kohtaaminen läsnäolon kautta – oma potentiaali täyteen käyttöön! Vapaudu kielteisyydestä ja kontrolloinnista, joilla mahdollisesti pidät itseäsi turvassa. Pelkojen takana ovat usein suurimmat unelmat. Uskallus antautua elämän virtaukselle ja muutokselle. Kaipaamme aitoa läsnäoloa ja läheisyyttä ja samalla pelkäämme niitä – paradoksi voimavaraksi.

TUNTEET & TARPEET

Viestit tunteiden takana, tunnetyöskentely, tunteet kehossa, rakentava tunneilmaisu. “Positiiviset ja negatiiviset” tunteet / tunteiden arvottamisesta seuraava paine. Ahdistus, pelko, kateus, häpeä; tunteiden todellinen merkitys – tie vapauteen.

Omien tarpeiden tunnistaminen ja sanoittaminen. Vapaudu epäsuorasta tarveilmaisusta. Inhimillinen tarvitsevuus versus epäterve riippuvuus. Naisen aggressio, tabusta vapauteen – terve aggressio elämänvoimana.

SISÄISET MINUUDEN TILAT

Miten kasvattaa sisäisen viisaan vanhemman minuuden tilaa, sekä tukea sisäistä kipuilevaa lastaan myötätunnosta käsin. Miten vapauttaa näkymätön näkyväksi; sisäisen lapsen kohtaamisen transformoiva voima. Kukaan ei voi sinua hylätä, jollet itse hylkää itseäsi.

HAAVOITTUVUUS JA HÄPEÄ

Luottamus ja turva – kotona itsessä. Lamaannuttava häpeä ja sen takana oleva haavoittuvuus aidon yhteyden luomisen pohjana. Me kaikki olemme ehjiä ja voimakkaita, mutta myös rikkinäisiä ja heikkoja – meissä kaikissa on häpeää. Miten hyväksyä se osaksi omaa eloa – varjot näkyviksi rakkaudella.

RAKENTAVA VUOROVAIKUTUS

Mistä motiivista käsin kommunikoin? Kuuntele, vaikutu ja reagoi. Asettuminen kuuntelevaan vuorovaikutukseen – väylä ymmärrykseen ja luottamukseen. Kuuntelenko vastatakseni vai aidosti ymmärtääkseni?

ITSENSÄ JOHTAMINEN

Itsensä johtaminen sydäntietoisuudesta käsin – vapaudu ihmissuhdepeleistä. Terve itsekkyys hyvinvoinnin pohjana. Sitoutuminen omaan onnellisuuteen.

Menetelminä tällä kokonaisvaltaisella matkalla omaan ihmisyyteen käytämme mm. kehoyhteys- ja hengitysharjoituksia, transaktioanalyysia, luovaa kirjoittamista, mielikuva/rumpumatkoja, improvisaatiota ja tarinankerrontaa, skeematerapiaa, meditaatioita, intuitiivista piirtämistä, energiatyöskentelyä, luonnon hoitavaa voimaa ja luontoyhteyden vahvistamista, sekä kohtaamista hevosten kanssa. Matkaeväinä on tutkimustietoa mm. sosiaalisesta neurotieteestä ja käyttäytymistieteestä yhdistettynä omakohtaisten kokemusten tuomaan viisauteen. Mukana matkassa kulkevat käsi kädessä teoria, intuitio ja käytäntö.

Matkan tavoitteena on avata ikkuna omaan sisäiseen viisauteesi, jotta pääset integroimaan kaiken sen mikä sinussa jo on mahdollisimman selkeästi omaan elämääsi. Elämään elämääsi täydesti aitona Sinuna!

HUOM! Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemuksia hevosista entuudestaan, tai sinulla voi myös olla hevosiin liittyviä pelkoja. Kyse on itsen kohtaamisesta hevosten tuella, hoitavista hetkistä hevosten läheisyydessä.

Lämpimästi tervetuloa tälle voimauttavalle matkalle – Sinä olet upea juuri sellaisena kuin olet! Uskalla Näkyä <3

Matkalla Näkyväksi -kouluttajat:

Outi on utelias ihmisyydestä inspiroituja ja elämästä haltioituja. Hän on kouluttanut yli kaksikymmentä vuotta rakentavaa vuorovaikutusta ja statusviestintää, sekä improvisaatiota yrityksissä ja yhteisöissä. Outi on palkittu vuosien varrella lukuisia kertoja elokuvarooleistaan ja Vuoden puhuja 2017 -gaalassa hänet palkittiin Puhuja-alan pioneeri -kunniamaininnalla. Häntä on aina kiinnostanut ihmisen mieli, käyttäytyminen, viestintä, sekä sosiaalinen neurotiede ja sosioemotionaalinen oppiminen. Hän kouluttaa tuhansia ihmisiä vuosittain eri yrityksissä ja yhteisöissä, sekä ottaa vastaan työnohjattavia. Tehdessään näyttelijän-, sekä kouluttajantyötään, hän käyttää intuitiotaan, sekä selvänäköisyyttään kaiken pohjana.

Nona on visionäärinen elämän seikkailijatar, jonka luovasti mutkitteleva elämänpolku on tarjonnut tilaisuuden tutkia ihmisyyttä laajasti. Hän on opiskellut kasvatustieteitä yliopistossa, työskennellyt mainosalalla, opiskellut holistisia hoitomuotoja, meditaatiota Intiassa, sekä hevosten herkkyyttä mm. Englannissa. Suurin opettaja Nonalle kuitenkin on ollut, ja on, elämä itse. Hän kirjoittaa, kouluttaa, pitää Sydämen puhetta -luentoja sekä toimii mentorina. Nona on tehnyt pioneerityötä siinä, kuinka puhdas läsnäolo hevosen kanssa voi toimia transformoivana tukena ihmisyyden matkalla. Lisäksi Nona tekee asiakas- ja koulutustyötä psykoterapeutti Britt-Marie Perheentuvan perustamassa Maria Akatemiassa naisen aggressio -teeman äärellä. Nonan polkua ohjaa intuitiivinen herkkyys, halu kulkea siellä, missä ei ennen ole kuljettu, alitajunnan syvätieto ja luottamus oman sydämen viisauteen.