Avoimet koulutukset

Matkalla Näkyväksi on itsetuntemusta syventävä, kokonaisvaltaista ihmisyyttä tutkiva, ja autenttisuutta tukeva koulutuskonsepti, jonka olemme luoneet yhdessä näyttelijä / vuorovaikutuskouluttaja Outi Mäenpään kanssa.

Seuraava avoin päivän koulutus: 17.11.19 su klo 12-18.30

Paikka: Voimaantumisen tila, Espoo

Hinta: 279 € (sis. alv 24 %, yritykset plus alv) sis. kahvi/teetarjoilun & kevyttä välipalaa).

Ilmoittaudu 9.11. mennessä: nona@horselistener.eu

Ilmoittautuminen on sitova. Vaikka et pääsisikään yllättäen mukaan, sitoudut maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan.

HUOM! Varmistathan paikkasi ajoissa, kurssille on rajoitettu osallistujamäärä! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Matkaamme Näkyväksi päivän aikana alla olevien teemojen kautta, jotta kokemus on mahdollisimman monitasoinen, sekä oivalluttava, ja antaa konkreettisia välineitä omaan arkeen.

SYDÄNYHTEYS & INTUITIO

Päästä sydämeen – mielen ja sydämen yhteistyön vahvistaminen & hyödyt. Miten asettua sydänyhteyden äärelle. Olemisen hoitava voima. Sydämen ja luovuuden yhteys. Naisen intuitiivisen herkkyyden ja vaistojen aktivointi voimaksi omassa elämässä.

AITO LÄSNÄOLO JA PELOT

Pelkojen lempeä kohtaaminen läsnäolon kautta – oma potentiaali täyteen käyttöön! Vapaudu kielteisyydestä ja kontrolloinnista, joilla mahdollisesti pidät itseäsi turvassa. Pelkojen takana ovat usein suurimmat unelmat. Uskallus antautua elämän virtaukselle ja muutokselle. Kaipaamme aitoa läsnäoloa ja läheisyyttä ja samalla pelkäämme niitä – paradoksi voimavaraksi.

TUNTEET & TARPEET

Viestit tunteiden takana, tunnetyöskentely, tunteet kehossa, rakentava tunneilmaisu. “Positiiviset ja negatiiviset” tunteet / tunteiden arvottamisesta seuraava paine. Ahdistus, pelko, kateus, häpeä; tunteiden todellinen merkitys – tie vapauteen.

Omien tarpeiden tunnistaminen ja sanoittaminen. Vapaudu epäsuorasta tarveilmaisusta. Inhimillinen tarvitsevuus versus epäterve riippuvuus. Naisen aggressio, tabusta vapauteen – terve aggressio elämänvoimana.

SISÄISET MINUUDEN TILAT

Miten kasvattaa sisäisen viisaan vanhemman minuuden tilaa, sekä tukea sisäistä kipuilevaa lastaan myötätunnosta käsin. Miten vapauttaa näkymätön näkyväksi; sisäisen lapsen kohtaamisen transformoiva voima. Kukaan ei voi sinua hylätä, jollet itse hylkää itseäsi.

Menetelminä tällä kokonaisvaltaisella matkalla omaan ihmisyyteen käytämme mm. kehoyhteys- ja hengitysharjoituksia, transaktioanalyysia, luovaa kirjoittamista, mielikuva/rumpumatkoja, improvisaatiota ja tarinankerrontaa, skeematerapiaa, meditaatioita, intuitiivista piirtämistä, energiatyöskentelyä, luonnon hoitavaa voimaa ja luontoyhteyden vahvistamista, sekä kohtaamista hevosten kanssa. Matkaeväinä on tutkimustietoa mm. sosiaalisesta neurotieteestä ja käyttäytymistieteestä yhdistettynä omakohtaisten kokemusten tuomaan viisauteen. Mukana matkassa kulkevat käsi kädessä teoria, intuitio ja käytäntö.

Matkan tavoitteena on avata ikkuna omaan sisäiseen viisauteesi, jotta pääset integroimaan kaiken sen mikä sinussa jo on mahdollisimman selkeästi omaan elämääsi. Elämään elämääsi täydesti aitona Sinuna!

HUOM! Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemuksia hevosista entuudestaan, tai sinulla voi myös olla hevosiin liittyviä pelkoja. Kyse on itsen kohtaamisesta hevosten tuella, hoitavista hetkistä hevosten läheisyydessä.

Lämpimästi tervetuloa tälle voimauttavalle matkalle – Sinä olet upea juuri sellaisena kuin olet! Uskalla Näkyä <3

Matkalla Näkyväksi -kouluttajat:

Outi on kouluttanut yli kaksikymmentä vuotta rakentavaa vuorovaikutusta ja statusviestintää, sekä improvisaatiota yrityksissä ja yhteisöissä. Hänet on palkittu vuosien varrella lukuisia kertoja elokuvarooleistaan ja Vuoden puhuja 2017 -gaalassa hänet palkittiin Puhuja-alan pioneeri -kunniamaininnalla. Häntä on aina kiinnostanut ihmisen mieli, käyttäytyminen, viestintä, sekä sosiaalinen neurotiede ja sosioemotionaalinen oppiminen. Hän kouluttaa tuhansia ihmisiä vuosittain eri yrityksissä ja yhteisöissä, sekä ottaa vastaan työnohjattavia. Tehdessään näyttelijän-, sekä kouluttajantyötään, hän käyttää intuitiotaan, sekä selvänäköisyyttään kaiken pohjana.

Nona on tehnyt reilut 10 vuotta tutukimusmatkaa hevosten huikeaan herkkyyteen ja rooliin ihmisten itsetuntemustyöskentelyn sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena. Hän on myös työskennellyt yritysmaailmassa 14 vuotta, opiskellut erilaisia holistisia hoitomuotoja vuodesta 2003, sekä tehnyt ehkäisevää väkivaltatyötä Maria Akatemiassa naisen aggression äärellä. Nonaa kutsutaan myös moderniksi shamaaniksi ja hän on pitänyt omaa voimaantumisvastaanottoaan 10 vuotta. Lisäksi hän luennoi, kirjoittaa ja kouluttaa. Nonan polkua ohjaa intuitiivinen herkkyys, halu murtaa tabuja ja luoda uutta, sekä luottamus oman sydämen viisauteen.