Avoimet koulutukset

Matkalla Näkyväksi on itsetuntemusta syventävä, kokonaisvaltaista ihmisyyttä tutkiva, ja autenttisuutta tukeva koulutuskonsepti, jonka olemme luoneet yhdessä näyttelijä / vuorovaikutuskouluttaja Outi Mäenpään kanssa. Pidämme koulutuksia yrityksille, yhteisöille & yksityisille.

AJANKOHTAISTA:  Matkalla Näkyväksi -kokemukselliset luennot:

  • 9.2.19 Minä Olen -messut / Helsinki (Finlandia-talo) klo 16.15
  • 3.3.19 Joogafestivaali / Helsinki (Kaapelitehdas) klo 14.30

Seuraava avoin päivän koulutus: 29.6.19 la klo 12-18.30

Paikka: Outin talli Kirkkonummen Jorvaksessa

Hinta: 225 € (plus alv 24 %, sis. kahvi/teetarjoilun & kevyttä välipalaa).

Ilmoittaudu: nona@horselistener.eu

Ilmoittautuminen on sitova. Vaikka et pääsisikään yllättäen mukaan, sitoudut maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan.

HUOM! Kurssille mahtuu max 20 henkeä, varmistathan paikkasi ajoissa! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kuvaus:

Pienennänkö itseäni, jotta minut hyväksyttäisiin? Pidänkö itseäni kielteisyydellä “turvassa”, joka estää luovuuden virtaamisen, voimaantumisen, sekä ilon osasta elämässäni? Peitänkö pelkoni, häpeäni, haavani – ihmisyyteni? Mitä tapahtuisi, jos vihdoin uskaltaisin avata itseni elämälle, sanoa kyllä asioille, joille olen aiemmin pelosta käsin sanonut “ei”? 

Kurssilla tutkitaan mekanismeja, joilla itse kukin suojautuu ja estää elämästä omannäköistä elämää. Tutkimme yhdessä myös suoraa tarveilmaisua, ja suhdetta rajoihin – uskallanko asettaa rakkaudelliset rajat, vai koenko siitä syyllisyyttä ja sanon “kyllä”, kun minun pitäisi sanoa “ei”. Ansaitsenko kenties rakkautta rajattomuudella? Haaste on siinä, että rakkautta ei ole ilman rajoja. Ihminen ei myöskään ole täysin näkyvä ilman rajoja.

Kurssilla teemme mm. harjoitteita, joilla asettaa itselleen suoraan ja jämäkästi rakkaudelliset rajat, sekä otetaan haltuun rakentavan vuorovaikutuksen välineitä, opetellaan suoraa tunne-ja tarveilmaisua, sekä statatusviestintää (miten käytät valtaa viestintäsi avulla).

Kurssi vapauttaa intuition ohjaukselle, sekä auttaa valjastamaan oman upean potentiaalin paremmin käyttöön. Kurssipäivän tavoitteena on auttaa sinua luomaan elämääsi enemmän tilaa sille aidolle, upealle Sinulle, joka olet!

Ohjelma sisältää mm.:

  • laskeutuminen tilaan & alkumeditaatio
  • kuuntelevan vuorovaikutuksen merkitys; rakentavan vuorovaikutuksen perusteet ja välineet, myönteisyyden voima
  • itsen kohtaaminen hevosten tuella; kohti syvällistä Minuuden kuuntelua
  • viestit tunteiden takana, suoran tarveilmaisun- ja rajojen harjoituksia
  • se aito Minä – läsnäoloharjoituksia
  • omaa sisäistä lasta eheyttäviä harjoituksia
  • luovan voiman vapauttaminen ja harjoituksia
  • oman Voimakuvan luominen

Menetelminä matkalla omaan ihmisyyteen käytämme varioiden mm. kehoyhteys- ja hengitysharjoituksia, transaktioanalyysia, luovaa kirjoittamista, mielikuva/rumpumatkoja, improvisaatiota ja tarinankerrontaa, skeematerapiaa, meditaatioita, intuitiivista piirtämistä, energiatyöskentelyä, luonnon hoitavaa voimaa ja luontoyhteyden vahvistamista, sekä kohtaamista hevosten kanssa. Matkaeväinä on tutkimustietoa mm. sosiaalisesta neurotieteestä ja käyttäytymistieteestä yhdistettynä omakohtaisten kokemusten tuomaan viisauteen. Mukana matkassa kulkevat käsi kädessä teoria, intuitio ja käytäntö.

Näkyminen omana aitona itsenä – kaikissa tilanteissa – vapauttaa valtavan määrän energiaa. Kun uskaltaa luopua suojamuureista, elämään avautuu uusi laajempi taso ja se kevenee monin tavoin. Uskalla siis astua itseesi ja tule näkyväksi sen suhteen mistä alat ja mihin loput ja mitä haluat, ja mitä et halua.  Avaa ovi siihen elämään, jota sydämestäsi haluat elää!

Kurssille osallistuminen ei vaadi mitään erityistaitoja, tai kokemusta hevosista. Sinulla voi myös olla pelkoja hevosiin liittyen. Kyse on puhtaasti olemisesta hevosten läheisyydessä. Hevoset ovat upeita oppaita sisimpäämme – sielumme, alitajuntamme ja tunteidemme tulkkeja. Kohtaamalla hevosen syvällisen läsnäolon kautta, avaudumme kohtaamaan aidon, todellisen itsemme. Tämä kohtaaminen on monesti hyvin hoitava ja avartava monella tasolla.

Lämpimästi tervetuloa tälle rakkaudelliselle matkalle oman ihmisyytesi ytimeen!

Matkalla Näkyväksi -kouluttajat:

Outi on utelias ihmisyydestä inspiroituja ja elämästä haltioituja. Hän on kouluttanut yli kaksikymmentä vuotta rakentavaa vuorovaikutusta ja statusviestintää, sekä improvisaatiota yrityksissä ja yhteisöissä. Outi on palkittu vuosien varrella lukuisia kertoja elokuvarooleistaan ja Vuoden puhuja 2017 -gaalassa hänet palkittiin Puhuja-alan pioneeri -kunniamaininnalla. Häntä on aina kiinnostanut ihmisen mieli, käyttäytyminen, viestintä, sekä sosiaalinen neurotiede ja sosioemotionaalinen oppiminen. Hän kouluttaa tuhansia ihmisiä vuosittain eri yrityksissä ja yhteisöissä, sekä ottaa vastaan työnohjattavia. Tehdessään näyttelijän-, sekä kouluttajantyötään, hän käyttää intuitiotaan, sekä selvänäköisyyttään kaiken pohjana.

Nona on visionäärinen elämän seikkailijatar, jonka luovasti mutkitteleva elämänpolku on tarjonnut tilaisuuden tutkia ihmisyyttä laajasti. Hän on opiskellut kasvatustieteitä yliopistossa, työskennellyt mainosalalla, opiskellut holistisia hoitomuotoja, meditaatiota Intiassa, sekä hevosten herkkyyttä mm. Englannissa. Suurin opettaja Nonalle kuitenkin on ollut, ja on, elämä itse. Hän kirjoittaa, kouluttaa, pitää Sydämen puhetta -luentoja sekä toimii mentorina. Nona on tehnyt pioneerityötä siinä, kuinka puhdas läsnäolo hevosen kanssa voi toimia transformoivana tukena ihmisyyden matkalla. Lisäksi Nona tekee asiakas- ja koulutustyötä psykoterapeutti Britt-Marie Perheentuvan perustamassa Maria Akatemiassa naisen aggressio -teeman äärellä. Nonan polkua ohjaa intuitiivinen herkkyys, halu kulkea siellä, missä ei ennen ole kuljettu, alitajunnan syvätieto ja luottamus oman sydämen viisauteen.