Yrityskoulutukset

Matkalla Näkyväksi on itsetuntemusta syventävä, kokonaisvaltaista ihmisyyttä tutkiva, ja autenttisuutta tukeva koulutuskonsepti, jonka olemme luoneet yhdessä näyttelijä / vuorovaikutuskouluttaja Outi Mäenpään kanssa. Pidämme koulutuksia yrityksille, yhteisöille & yksityisille. 

Koulutus rakennetaan aina tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan, mutta voi sisältää mm seuraavia teemoja:

 1. Myötätuntoinen ei. Kuinka ilmaisen rajani rakentavasti tiimissä
 2. Uskomukset ja sisäiset käsikirjoitukset oman potentiaalin sekä työhyvinvoinnin esteenä
 3. Arvostukseen pohjautuva työkulttuuri yrityksen vahvuutena
 4. Tunteva työyhteisö – ihmisyys menestystekijänä
 5. Haasteista harmoniaan – kuinka kääntää konfliktitilanteet voitoksi työyhteisössä
 6. Kuunteleva kommunikaatio voimavarana esimiestyössä
 7. Aggressio rakentavaksi voimaksi työyhteisössä
 8. Nykypäivän johtajuus, herkkyyden hyödyntäminen johtamistyössä

Koulutus voidaan toteuttaa:

 1. Koko päivän koulutuksena (5-7,5 h), tai pidemmällä aikasektorilla
 2. Puolipäiväkoulutuksena (3-4 h)
 3. Kokemuksellisena luentona (1,5-2 h)

Koulutus poikkeaa valtavirrasta läsnäoloharjoitusten, visualisaatioiden, rentoutusharjoitusten, kokemuksellisten harjoitusten, ja / tai näyteltyjen esimerkkien ansioista, jotka jättävät vahvemman muistijäljen, kuin pelkkä kuunteleminen ja on siten helpommin siirrettävissä konkreettisesti omaan arkeen.

Koulutus räätälöidään aina luottamuksella ja yhteistyössä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Koulutuksiin osallistuminen ei vaadi minkäänlaisia erityistaitoja.

Kysy lisää & tilaa koulutus: nona@horselistener.eu / 040 1401181

Matkalla Näkyväksi -kouluttajat:

Outi on kouluttanut yli kaksikymmentä vuotta rakentavaa vuorovaikutusta ja statusviestintää, sekä improvisaatiota yrityksissä ja yhteisöissä. Hänet on palkittu vuosien varrella lukuisia kertoja elokuvarooleistaan ja Vuoden puhuja 2017 -gaalassa hänet palkittiin Puhuja-alan pioneeri -kunniamaininnalla. Häntä on aina kiinnostanut ihmisen mieli, käyttäytyminen, viestintä, sekä sosiaalinen neurotiede ja sosioemotionaalinen oppiminen. Hän kouluttaa tuhansia ihmisiä vuosittain eri yrityksissä ja yhteisöissä, sekä ottaa vastaan työnohjattavia. Tehdessään näyttelijän-, sekä kouluttajantyötään, hän käyttää intuitiotaan, sekä selvänäköisyyttään kaiken pohjana.

Nona on tehnyt pioneerityötä siinä, kuinka puhdas läsnäolo hevosen kanssa voi toimia transformoivana tukena ihmisyyden matkalla. Lisäksi Nona on työskennellyt yritysmaailmassa 14 vuotta sekä tehnyt asiakas-, koulutus-, ja vaikuttamistyötä naisen aggressio -teeman äärellä psykoterapeutti Britt-Marie Perheentuvan perustamassa Maria Akatemiassa ehkäisevän väkivaltatyön asiantuntijana. Nonan polkua ohjaa intuitiivinen herkkyys, halu murtaa tabuja ja luoda uutta, alitajunnan syvätieto sekä luottamus oman sydämen viisauteen.