Matkalla Näkyväksi -ryhmä 6 kk

Matkalla Näkyväksi – ota kaikki sinussa omaksesi

UUSI kuusi kuukautta kestävä ryhmä aloittaa 2020. Sydämellisesti tervetuloa. Haku ryhmään on nyt auki! HUOM! Ajankohta tarkentuu vielä.

Matkalla Näkyväksi on itsetuntemusta syventävä, tietoisuus-, tunne- ja vuorovaikutustaitoja lisäävä koulutuskonsepti, jonka olemme luoneet yhdessä Outi Mäenpään kanssa.

Ryhmätapaamiset ovat kerran kuussa, ja syvennymme aina yhteen teemaan kerrallaan. Näin kokemus on mahdollisimman monitasoinen, ja antaa runsaasti konkreettisia välineitä omaan arkeen sekä työelämään.

Aihealueet

  1. INTUITIO, SYDÄNYHTEYS & AUTENTTINEN LÄSNÄOLO

Päästä sydämeen – mielen ja sydämen yhteistyön vahvistaminen & hyödyt. Miten asettua sydänyhteyden äärelle .Intuitio kompassina itsetuntemuksen syventämiseen. Kuinka kulkea kontrollista sallimiseen? Kuinka uskallan vahvemmin luottaa sieluni ohjaukseen?

  1. VOIMAUTTAVA VUOROVAIKUTUS – VÄYLÄ LUOTTAMUKSEEN

Mistä motiivista käsin kommunikoin? Pidänkö itseäni kielteisyydellä turvassa? Kuuntelenko vastatakseni vai aidosti ymmärtääkseni? Itsensä johtaminen sydäntietoisuudesta käsin – vapaudu ihmissuhdepeleistä. Terve itsekkyys hyvinvoinnin pohjana. Sitoutuminen omaan onnellisuuteen.

  1. TUNTEIDEN KOHTAAMISEN VOIMA

Tunnetyöskentely; viestit tunteiden takana, tunteet kehossa, rakentava tunneilmaisu. Tunteiden kohtaamisen tärkeys. Häpeä ja haavoittuvuus aidon yhteyden luomisen pohjana; me kaikki olemme ehjiä ja voimakkaita, mutta myös rikkinäisiä ja heikkoja – meissä kaikissa on häpeää. Pelkojen takana ovat usein suurimmat unelmat. Uskallus antautua elämän virtaukselle ja muutokselle – oma potentiaali täyteen käyttöön. Varjot näkyviksi rakkaudella – tie vapauteen.

  1. TARPEET & RAJAT

Omien tarpeiden tunnistaminen ja sanoittaminen. Vapaudu epäsuorasta tarveilmaisusta. Inhimillinen tarvitsevuus versus epäterve riippuvuus. Rakentava aggressio elämänvoimana. Myötätuntoinen ei – rakkaudelliset rajat ja mitä sillä tarkoitetaan. Passiivis-aggressiivisuudesta avoimuuteen – astu omaan voimaasi.

  1. SISÄISET MINUUDEN TILAT

Miten kasvattaa sisäisen viisaan vanhemman minuuden tilaa, sekä tukea sisäistä kipuilevaa lastaan myötätunnosta käsin. Miten vapauttaa näkymätön näkyväksi; sisäisen lapsen kohtaamisen transformoiva voima. Kukaan ei voi sinua hylätä, jollet itse hylkää itseäsi.

  1. USKOMUKSET & SISÄISET KÄSIKIRJOITUKSET

Sukupolviketjun vaikutus omaan elämään. Alitajuisten, mieltä rajoittavien uskomusten tunnistaminen ja purkaminen; riitänkö, kelpaanko, tulenko hyväksytyksi, uhriutuminen, kärsimys ja sen arvo, huolienergia, vaatimusenergia, kiltin ihmisen kasvatusmalli, ylivastuullisuus, alivastuullisuus, sokeat pisteet.

Menetelminä tällä kokonaisvaltaisella matkalla käytämme mm. voimauttavan vuorovaikutuksen harjoituksia, tunne- ja energiatyöskentelyä, tutkimustietoa sosiaalisesta neurotieteestä, luovaa kirjoittamista, kehoyhteys- ja hengitysharjoituksia, transaktioanalyysia, mielikuva/rumpumatkoja, improvisaatiota, skeematerapiaa, meditaatioita, intuitiivista piirtämistä, luonnon hoitavaa voimaa, omaan kasvutarinaan syventymistä  ja suvun taakkasiirtymien vapauttamista. 

Mukana matkassa kulkevat käsi kädessä teoria, intuitio ja käytäntö.

Ryhmätapaamisten päivämäärät: AJANKOHTA TARKENTUU!

KLO 12-18.30

Paikka: Voimaantumisen Tila, Espoo (lähellä Kauklahtea)

Ryhmään haku: Jos ryhmä kiinnostaa, laita meiliä: nona@horselistener.eu 

Kerro muutamalla lauseella miksi ryhmä kutsuu juuri sinua.

Ryhmään on rajattu osallistujamäärä, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin. 

Peruutusehdot: ilmoita mahdollisesta peruutuksesta xx mennessä. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan koulutuksen ensimmäisen kuukauden osalta.

Hinta:

Yksityinen: 355 € (sis. alv 24 %) / kuukausi

Yritys: 355 € (plus alv 24 %) / kuukausi

Mikäli hyödyt työssäsi hyvistä vuorovaikutustaidoista kannattaa kysyä koulutusta työnantajan maksettavaksi. Koulutus lisää vuorovaikutus- ja viestintätaitoja niin alais- kuin esimiesasemassa oleville.

Hinta sisältää:

– voimauttavat ryhmätapaamiset kerran kuussa

–  kahden kouluttajan monipuolisen asiantuntemuksen & ryhmän tuen

– harjoitukset työstettäväksi tapaamisten välillä, sekä kirjasuosituslistan

– henkilökohtaista ohjausta ryhmätapaamisissa

– oman suljetun Matkalla Näkyväksi -facebook-ryhmän, jossa voit halutessasi jakaa oivalluksia ja saada vertaistukea

Ryhmän jälkeen on mahdollista jatkaa yksilömentoroinnissa ryhmäläisen etuhintaan.

Lämpimästi tervetuloa tälle voimauttavalle matkalle – Sinä olet upea juuri sellaisena kuin olet! Uskalla Näkyä!

Matkalla Näkyväksi -kouluttajat:

Outi on teatteritaiteen maisteri ja Easel Coach-työnohjaaja (vaativan luokan tunnevalmennus) Hän on kouluttanut yli kaksikymmentäviisi vuotta rakentavaa vuorovaikutusta ja statusviestintää, sekä improvisaatiota yrityksissä ja yhteisöissä. Hänet on palkittu vuosien varrella lukuisia kertoja elokuvarooleistaan ja Vuoden puhuja 2017 -gaalassa hänet palkittiin Puhuja-alan pioneeri -kunniamaininnalla. Häntä on aina kiinnostanut ihmisen mieli, käyttäytyminen, viestintä, sekä sosiaalinen neurotiede ja sosioemotionaalinen oppiminen. Hän kouluttaa tuhansia ihmisiä vuosittain eri yrityksissä ja yhteisöissä, sekä ottaa vastaan työnohjattavia. Tehdessään näyttelijän-, sekä kouluttajantyötään, hän käyttää tukenaan intuitiotaan, sekä selvänäköisyyttään.

Nona on työskennellyt yritysmaailmassa 14 vuotta, opiskellut erilaisia holistisia hoitomuotoja vuodesta 2003, sekä tehnyt  asiakas-, koulutus- ja vaikuttamistyötä Maria Akatemiassa naisten ehkäisevän väkivaltatyön äärellä. Nonaa kutsutaan myös moderniksi shamaaniksi ja hän on pitänyt omaa Näkijättären vastaanottoaan pian 10 vuotta. Lisäksi hän luennoi, kirjoittaa, mentoroi ja kouluttaa. Nona on myös tehnyt pioneerityötä siinä, kuinka puhdas läsnäolo hevosen kanssa voi toimia voimauttavana tukena ihmisyyden matkalla. Nonalta on ilmestymässä aiheesta kirja, sekä itsetuntemusta syventävät viestikortit – voit tilata ne nyt ennakkomyyntihintaan Nonan Sydämen Valinta -verkkokaupasta. Nonan polkua ohjaa intuitiivinen herkkyys, halu murtaa tabuja ja luoda uutta, sekä luottamus oman sydämen viisauteen.