Pienryhmä 2019-2020

Matkalla Näkyväksi – ota kaikki sinussa omaksesi

Matkalla Näkyväksi on itsetuntemusta syventävä, kokonaisvaltaista ihmisyyttä tutkiva, ja autenttisuutta tukeva koulutuskonsepti, jonka olemme luoneet yhdessä näyttelijä / vuorovaikutuskouluttaja Outi Mäenpään kanssa. Pidämme koulutuksia yrityksille, yhteisöille & yksityisille.

Ensimmäinen Matkalla Näkyväksi -pienryhmä starttaa 23.3. Ryhmätapaamisia on yhteensä 12. 

Päivät 2019: 23.3., 20.4., 18.5., 15.6., 6.7., 17.8., 14.9., 12.10., 9.11., 7.12. Päivät 2020: 11.1., 8.2. KLO 12-18.30

Paikka: Voimaantumisen tila, Espoo (lähellä Kauklahtea). Junat E & U Kauklahteen.

Ilmoittautuminen: RYHMÄ ON TÄYNNÄ! Voit laittaa viestiä, jos ryhmä kiinnostaa, niin laitamme sinut jonoon tulevaa ryhmää / pidempiä kursseja silmälläpitäen

Huomioithan, että ilmoittautuessasi sitoudut koko vuoden matkaan, eli sitoudut maksamaan koulutuksen kokonaisuudessaan, vaikka et joka kerta pääsisikään mukaan.

Peruutusehdot: ilmoita mahdollisesta perumisesta 8.3.2019 mennessä. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan koulutuksen ensimmäisen kerran (355 e + alv 24 %).

Hinta: 355 e (+ alv 24 %) / kk. Huomioithan, että alv lisätään hintaan.

Hinta sisältää:

– Ryhmätapaamiset kerran kuussa

– Kevyen brunssin koulutuspäivänä

– Eksklusiivisen pienryhmän. Haluamme pitää ryhmäkoon pienenä, jotta harjoitukset ja meditaatiot, sekä niistä seuraavat reflektoinnit on mahdollista tehdä kiireettömästi, luottamuksellisessa ilmapiirissä.

– 2 kouluttajan asiantuntemuksen & tuen

– Harjoitukset työstettäväksi tapaamisten välillä & kirjasuosituslistan sekä kirjalliset tehtävät

– Oman suljetun Matkalla Näkyväksi -facebook-ryhmän, jossa voit halutessasi jakaa oivalluksia ja saada vertaistukea

– Ainutlaatuisena lisänä: hoitavan kohtaamisen voima – itsetuntemustyöskentelyn syventäminen hevosten tuella koulutuspäivinä

Yhteinen vuoden kestävä matka koostuu 12 teemasta ja jokaisella tapaamiskerralla syvennymme aina yhteen teemaan kerrallaan, jotta kokemus on mahdollisimman monitasoinen, sekä oivalluttava, ja antaa konkreettisia välineitä omaan arkeen.

 1. SYDÄNYHTEYS

Päästä sydämeen – mielen ja sydämen yhteistyön vahvistaminen & hyödyt. Miten asettua sydänyhteyden äärelle. Olemisen hoitava voima. Sydämen ja luovuuden yhteys.

 1. AITO LÄSNÄOLO JA PELOT

Pelkojen lempeä kohtaaminen läsnäolon kautta – oma potentiaali täyteen käyttöön! Vapaudu kielteisyydestä ja kontrolloinnista, joilla mahdollisesti pidät itseäsi turvassa. Pelkojen takana ovat usein suurimmat unelmat. Uskallus antautua elämän virtaukselle ja muutokselle. Kaipaamme aitoa läsnäoloa ja läheisyyttä ja samalla pelkäämme niitä – paradoksi voimavaraksi.

 1. INTUITIO JA VAISTO

Alitajunnan syvätieto kompassina itsetuntemuksen syventämiseen. Herkkyyden voima. Kuinka kulkea kontrollista sallimiseen? Kuinka uskallan vahvemmin luottaa sieluni ohjaukseen?

 1. TUNTEET

Viestit tunteiden takana, tunnetyöskentely, tunteet kehossa, rakentava tunneilmaisu. “Positiiviset ja negatiiviset” tunteet / tunteiden arvottamisesta seuraava paine. Ahdistus, pelko, kateus, häpeä; tunteiden todellinen merkitys – tie vapauteen.

 1. TARPEET

Omien tarpeiden tunnistaminen ja sanoittaminen. Vapaudu epäsuorasta tarveilmaisusta. Inhimillinen tarvitsevuus versus epäterve riippuvuus.

 1. RAJAT

Äkäpussia ei kuulu kesyttää – aggressio elämänvoimana. Myötätuntoinen ei – rakkaudelliset rajat ja mitä sillä tarkoitetaan. Passiivis-aggressiivisuudesta avoimuuteen – astu omaan voimaasi.

 1. SISÄISET MINUUDEN TILAT

Miten kasvattaa sisäisen viisaan vanhemman minuuden tilaa, sekä tukea sisäistä kipuilevaa lastaan myötätunnosta käsin. Miten vapauttaa näkymätön näkyväksi; sisäisen lapsen kohtaamisen transformoiva voima. Kukaan ei voi sinua hylätä, jollet itse hylkää itseäsi.

 1. USKOMUKSET JA SISÄISET KÄSIKIRJOITUKSET

Sukupolviketjun vaikutus omaan elämään. “Näin kuuluu elää”, ja muiden alitajuisten uskomusten tutkiminen ja niistä vapautuminen. Mielen rajoitteiden tunnistaminen ja purkaminen; riitänkö, kelpaanko, tulenko hyväksytyksi, uhriutuminen, kärsimys ja sen arvo, huolienergia, vaatimusenergia, kiltin ihmisen kasvatusmalli, ylivastuullisuus, alivastuullisuus, sokeat pisteet.

 1. HAAVOITTUVUUS JA HÄPEÄ

Luottamus ja turva – kotona itsessä. Lamaannuttava häpeä ja sen takana oleva haavoittuvuus aidon yhteyden luomisen pohjana. Me kaikki olemme ehjiä ja voimakkaita, mutta myös rikkinäisiä ja heikkoja – meissä kaikissa on häpeää. Miten hyväksyä se osaksi omaa eloa – varjot näkyviksi rakkaudella.

 1. RAKENTAVA VUOROVAIKUTUS

Mistä motiivista käsin kommunikoin? Kuuntele, vaikutu ja reagoi. Asettuminen kuuntelevaan vuorovaikutukseen – väylä ymmärrykseen ja luottamukseen. Kuuntelenko vastatakseni vai aidosti ymmärtääkseni?

 1. ITSENSÄ JOHTAMINEN

Itsensä johtaminen sydäntietoisuudesta käsin – vapaudu ihmissuhdepeleistä. Terve itsekkyys hyvinvoinnin pohjana. Sitoutuminen omaan onnellisuuteen.

 1. AUTENTTISUUS JA KARISMA

Läsnäoleva ihminen on karismaattinen. Kun uskaltaa näyttää itsensä juuri sellaisena kuin kussakin hetkessä on, karisma nousee. Oman valon ja pimeyden hyväksyminen sekä arvostaminen. Kun rohkenemme avata itseämme, avaamme oven aidolle kohtaamiselle, ja luomme samalla tilan muille tehdä samoin.

Menetelminä tällä kokonaisvaltaisella matkalla omaan ihmisyyteen käytämme mm. kehoyhteys- ja hengitysharjoituksia, transaktioanalyysia, luovaa kirjoittamista, mielikuva/rumpumatkoja, improvisaatiota ja tarinankerrontaa, skeematerapiaa, meditaatioita, intuitiivista piirtämistä, energiatyöskentelyä, luonnon hoitavaa voimaa ja luontoyhteyden vahvistamista, oman kasvutarinan tutkimista sekä kohtaamista hevosten kanssa. Matkaeväinä on tutkimustietoa mm. sosiaalisesta neurotieteestä ja käyttäytymistieteestä yhdistettynä omakohtaisten kokemusten tuomaan viisauteen. Mukana matkassa kulkevat käsi kädessä teoria, intuitio ja käytäntö.

Matkan tavoitteena on avata ikkuna omaan sisäiseen viisauteesi, jotta pääset integroimaan kaiken sen mikä sinussa jo on mahdollisimman selkeästi omaan elämääsi. Elämään elämääsi täydesti aitona Sinuna!

HUOM! Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemuksia hevosista entuudestaan, tai sinulla voi myös olla hevosiin liittyviä pelkoja. Kyse on itsen kohtaamisesta hevosten tuella, hoitavista hetkistä hevosten läheisyydessä.

Lämpimästi tervetuloa tälle voimauttavalle matkalle – Sinä olet upea juuri sellaisena kuin olet! Uskalla Näkyä <3

 

Matkalla Näkyväksi -kouluttajat:

Outi on kouluttanut yli kaksikymmentä vuotta rakentavaa vuorovaikutusta ja statusviestintää, sekä improvisaatiota yrityksissä ja yhteisöissä. Hänet on palkittu vuosien varrella lukuisia kertoja elokuvarooleistaan ja Vuoden puhuja 2017 -gaalassa hänet palkittiin Puhuja-alan pioneeri -kunniamaininnalla. Häntä on aina kiinnostanut ihmisen mieli, käyttäytyminen, viestintä, sekä sosiaalinen neurotiede ja sosioemotionaalinen oppiminen. Hän kouluttaa tuhansia ihmisiä vuosittain eri yrityksissä ja yhteisöissä, sekä ottaa vastaan työnohjattavia. Tehdessään näyttelijän-, sekä kouluttajantyötään, hän käyttää intuitiotaan, sekä selvänäköisyyttään kaiken pohjana.

Nona on tehnyt pioneerityötä siinä, kuinka puhdas läsnäolo hevosen kanssa voi toimia transformoivana tukena ihmisyyden matkalla. Lisäksi Nona on työskennellyt yritysmaailmassa 14 vuotta sekä tehnyt asiakas-, koulutus-, ja vaikuttamistyötä naisen aggressio -teeman äärellä psykoterapeutti Britt-Marie Perheentuvan perustamassa Maria Akatemiassa ehkäisevän väkivaltatyön asiantuntijana. Nonan polkua ohjaa intuitiivinen herkkyys, halu murtaa tabuja ja luoda uutta, alitajunnan syvätieto sekä luottamus oman sydämen viisauteen.