Pienryhmä 6 kk

Matkalla Näkyväksi – ota kaikki sinussa omaksesi

UUSI kuusi kuukautta kestävä ryhmä alkaa 14.3.20! 

Matkalla Näkyväksi on itsetuntemusta syventävä, kokonaisvaltaista ihmisyyttä tutkiva, ja autenttisuutta tukeva koulutuskonsepti, jonka olemme luoneet yhdessä näyttelijä / vuorovaikutuskouluttaja Outi Mäenpään kanssa. Pidämme koulutuksia yrityksille, yhteisöille & yksityisille.

Ryhmätapaamisten päivämäärät: 14.3., 18.4., 16.5., 13.6., 4.7., 22.8.
KLO 12-18.30

Paikka: Voimaantumisen tila, Espoo (lähellä Kauklahtea). Junat E, U ja Y Kauklahteen.

Ryhmään haku: 23.2.20 mennessä, nona@horselistener.eu
Kuvaile muutamalla lauseella miksi matka kutsuu juuri sinua.

HUOM! Ryhmään on rajattu osallistujamäärä, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin.

Huomioithan myös, että ilmoittautuessasi sitoudut koko kuuden kuukauden matkaan, eli sitoudut maksamaan koulutuksen kokonaisuudessaan, vaikka et joka kerta pääsisikään mukaan.

Peruutusehdot: ilmoita mahdollisesta peruutuksesta 1.3.20 mennessä. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan koulutuksen ensimmäisen kuukauden osalta.

Hinta:
Yksityinen: 355 € (sis. alv 24 %) / kuukausi
Yritys: 355 € (plus alv 24 %) / kuukausi

Koulutus on mahdollista maksaa yhdessä erässä tai kerran kuukaudessa. Koulutuksen voi myös saada työnantajan maksettavaksi kokonaan tai osin, työnantajasta riippuen. Koulutus vahvistaa syvällisen itsetuntemusta lisäävän luonteensa vuoksi työssä jaksamista, voimauttavia vuorovaikutus- ja esimiestaitoja sekä kokonaisvaltaista ymmärrystä eettisesti kestävästä ihmisyydestä. Oman itsen ja kokonaisvaltaisen ihmisyyden monimuotoinen ymmärrys ovat tulevaisuuden työelämän valtteja.

Hinta sisältää:

– Syvällisesti transformoivat ja voimauttavat ryhmätapaamiset kerran kuussa

– Kevyen brunssin koulutuspäivänä

– Eksklusiivisen ryhmän tuen. Haluamme pitää ryhmäkoon rajattuna, jotta harjoitukset ja meditaatiot, sekä niistä seuraavat reflektoinnit on mahdollista tehdä kiireettömästi, luottamuksellisessa ilmapiirissä.

–  Kahden kouluttajan laaja-alaisen ja monipuolisen asiantuntemuksen & tuen

– Harjoitukset työstettäväksi tapaamisten välillä & kirjasuosituslistan sekä kirjalliset tehtävät

–  Oman suljetun Matkalla Näkyväksi -facebook-ryhmän, jossa voit halutessasi jakaa oivalluksia ja saada vertaistukea

Yhteinen puoli vuotta kestävä matka koostuu kuudesta teemasta ja jokaisella tapaamiskerralla syvennymme aina yhteen teemaan kerrallaan, jotta kokemus on mahdollisimman monitasoinen, sekä oivalluttava, ja antaa konkreettisia välineitä omaan arkeen.

1. INTUITIO, SYDÄNYHTEYS & AUTENTTINEN LÄSNÄOLO
Päästä sydämeen – mielen ja sydämen yhteistyön vahvistaminen & hyödyt. Miten asettua sydänyhteyden äärelle. Intuitiivinen syvätieto kompassina itsetuntemuksen syventämiseen. Kuinka kulkea kontrollista sallimiseen? Kuinka uskallan vahvemmin luottaa sieluni ohjaukseen?

2. VOIMAUTTAVA VUOROVAIKUTUS – VÄYLÄ LUOTTAMUKSEEN
Mistä motiivista käsin kommunikoin? Pidänkö itseäni kielteisyydellä turvassa? Kuuntelenko vastatakseni vai aidosti ymmärtääkseni? Itsensä johtaminen sydäntietoisuudesta käsin – vapaudu ihmissuhdepeleistä. Terve itsekkyys hyvinvoinnin pohjana. Sitoutuminen omaan onnellisuuteen.

3. TUNTEIDEN KOHTAAMISEN VOIMA
Tunnetyöskentely; viestit tunteiden takana, tunteet kehossa, rakentava tunneilmaisu. Tunteiden kohtaamisen tärkeys. Häpeä ja haavoittuvuus aidon yhteyden luomisen pohjana; me kaikki olemme ehjiä ja voimakkaita, mutta myös rikkinäisiä ja heikkoja – meissä kaikissa on häpeää. Pelkojen takana ovat usein suurimmat unelmat. Uskallus antautua elämän virtaukselle ja muutokselle – oma potentiaali täyteen käyttöön. Varjot näkyviksi rakkaudella – tie vapauteen
.
4. TARPEET & RAJAT
Omien tarpeiden tunnistaminen ja sanoittaminen. Vapaudu epäsuorasta tarveilmaisusta. Inhimillinen tarvitsevuus versus epäterve riippuvuus. Rakentava aggressio elämänvoimana. Myötätuntoinen ei – rakkaudelliset rajat ja mitä sillä tarkoitetaan. Passiivis-aggressiivisuudesta avoimuuteen – astu omaan voimaasi.

5. SISÄISET MINUUDEN TILAT
Miten kasvattaa sisäisen viisaan vanhemman minuuden tilaa, sekä tukea sisäistä kipuilevaa lastaan myötätunnosta käsin. Miten vapauttaa näkymätön näkyväksi; sisäisen lapsen kohtaamisen transformoiva voima. Kukaan ei voi sinua hylätä, jollet itse hylkää itseäsi.

6. USKOMUKSET & SISÄISET KÄSIKIRJOITUKSET
Sukupolviketjun vaikutus omaan elämään. Alitajuisten, mieltä rajoittavien uskomusten tunnistaminen ja purkaminen; riitänkö, kelpaanko, tulenko hyväksytyksi, uhriutuminen, kärsimys ja sen arvo, huolienergia, vaatimusenergia, kiltin ihmisen kasvatusmalli, ylivastuullisuus, alivastuullisuus, sokeat pisteet.

Ryhmän jälkeen on mahdollisuus jatkaa yksilömentoroinnissa ryhmäläisen etuhintaan.

Menetelminä tällä kokonaisvaltaisella matkalla omaan ihmisyyteen käytämme mm. kehoyhteys- ja hengitysharjoituksia, transaktioanalyysia, luovaa kirjoittamista, mielikuva/rumpumatkoja, improvisaatiota ja tarinankerrontaa, skeematerapiaa, meditaatioita, intuitiivista piirtämistä, energiatyöskentelyä, luonnon hoitavaa voimaa ja luontoyhteyden vahvistamista, sekä oman kasvutarinan tutkimista

Matkaeväinä on tutkimustietoa mm. sosiaalisesta neurotieteestä ja käyttäytymistieteestä yhdistettynä omakohtaisten kokemusten tuomaan viisauteen. Mukana matkassa kulkevat käsi kädessä teoria, intuitio ja käytäntö.

Matkan tavoitteena on avata ikkuna omaan sisäiseen viisauteesi, jotta pääset integroimaan kaiken sen mikä sinussa jo on mahdollisimman selkeästi omaan elämääsi. Elämään elämääsi täydesti aitona Sinuna!

Lämpimästi tervetuloa tälle voimauttavalle matkalle – Sinä olet upea juuri sellaisena kuin olet! Uskalla Näkyä!

Matkalla Näkyväksi -kouluttajat:

Outi on kouluttanut yli kaksikymmentä vuotta rakentavaa vuorovaikutusta ja statusviestintää, sekä improvisaatiota yrityksissä ja yhteisöissä. Hänet on palkittu vuosien varrella lukuisia kertoja elokuvarooleistaan ja Vuoden puhuja 2017 -gaalassa hänet palkittiin Puhuja-alan pioneeri -kunniamaininnalla. Häntä on aina kiinnostanut ihmisen mieli, käyttäytyminen, viestintä, sekä sosiaalinen neurotiede ja sosioemotionaalinen oppiminen. Hän kouluttaa tuhansia ihmisiä vuosittain eri yrityksissä ja yhteisöissä, sekä ottaa vastaan työnohjattavia. Tehdessään näyttelijän-, sekä kouluttajantyötään, hän käyttää intuitiotaan, sekä selvänäköisyyttään kaiken pohjana.

Nona on tehnyt pioneerityötä siinä, kuinka puhdas läsnäolo hevosen kanssa voi toimia transformoivana tukena ihmisyyden matkalla. Hän on myös työskennellyt yritysmaailmassa 14 vuotta, opiskellut erilaisia holistisia hoitomuotoja vuodesta 2003, sekä tehnyt ehkäisevää väkivaltatyötä Maria Akatemiassa naisen aggression äärellä. Nonaa kutsutaan myös moderniksi shamaaniksi ja hän on pitänyt omaa voimaantumisvastaanottoa 10 vuotta. Lisäksi hän luennoi, kirjoittaa ja kouluttaa. Nonan polkua ohjaa intuitiivinen herkkyys, halu murtaa tabuja ja luoda uutta, sekä luottamus oman sydämen viisauteen.