Sydämeni hevonen

Kokonaisvaltaisesti eheyttävä mentorointi sinulle, joka jaat elämänpolkuasi hevosen kanssa

Haku mentorointiin on jälleen auki! Hakuaika maksuttomiin kartoituskeskusteluihin: 15.10. asti. Seuraavan kerran haku avautuu ensi vuonna. Lue lisää alta.

Olemme monesti tottuneet tekemään hevosen kanssa. Sydämeni hevonen -prosessi perustuu puhtaasti läsnäolon voimaan. Tässä mentoroinnissa riisutaan kaikki ylimääräinen ja harjoittelemme kohtaamaan itseämme ja hevosta puhtaasta olemisen tilasta käsin. Avaudumme todella kuuntelemaan, ja vahvistamaan sydänyhteyttä hevosen ja sinun välillä. Tässä piilee huikea, aitoa yhteyttä avaava ja vahvistava voima.

Sydämeni hevonen -mentorointiprosessin hyödyt:

 • Opit kuulemaan sisintäsi ja hevostasi paremmin – mielen hälinä vaimenee, jolloin sinun ja hevosesi välinen vuorovaikutus ja luottamus väistämättä paranevat
 • Opit tiedostamaan sekä purkamaan alitajuisia uskomuksiasi ja toimintamallejasi, jotka voivat aiheuttaa “häiriötä” sinun ja hevosesi väliseen yhteyteen
 • Opit selkeämmin tunnistamaan ja tiedostamaan energiasi ja tunnetilojesi vaikutukset hevoseesi
 • Tutustut itseesi syvemmin – oman itsetuntemustyöskentelysi kautta autat myös hevostasi parhaiten
 • Näet, kuinka omaa herkkyyttäsi avaamalla suhde hevoseesi vahvistuu
 • Opit ymmärtämään ja käsittelemään pelkojasi sekä toimimaan rauhan tilasta käsin, vaikka pelottaa
 • Opit työskentelemään rakentavasti tunteittesi kanssa, joka tukee yhteistä hyväänne
 • Opit asettamaan rajoja harmonian tilasta käsin – jämäkästi rakkaudella
 • Opit valjastamaan intuitiosi supervoiman entistäkin paremmin käyttöösi ja hyödyntämään sitä hevosesi kanssa
 • Opit auttamaan hevostasi purkamaan jännityksiä ja vahvistamaan hevosesi yhteyttä omaan kehoonsa
 • Tulet näkemään selkeitä muutoksia niin itsessäsi, hevosessasi, sinun ja hevosesi välisessä suhteessa kuin elämässäsi ylipäätään
 • Saat avaimia ymmärrykseen, konkreettisia välineitä arkeenne vietäväksi

Koen, että ylipäätään ensimmäinen ja tärkein palanen meidän ja hevosten välisessä kanssakäymisessä on puhdas läsnäolo. Monesti myös se vaikein, koska olemme niin tottuneita tekemään hevosten kanssa. Yhteyden luominen olemisen tilasta käsin on kuitenkin avain luottamukseen. Perusta, jonka päälle kaikki muu voi rakentua – ihan uudella tavalla.

Olen tehnyt omaa uniikkia tutkimusmatkaani hevosten sielunmaisemaan pian 10 vuotta. Etenkin asuminen omien hevosteni kanssa on tarjonnut oivan näköalapaikan siihen, kuinka vanhat ajatusmallit ja hevosen inhimillistäminen voivat toimia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja aidon yhteyden esteenä. Itse koen, että hevonen ei koskaan käyttäydy vaikkapa aggressiivisesti huvikseen. Sillä on aina syy käytökseensä. Hevonen on syvimmiltään harmoniaan pyrkivä eläin, joka myös peilaa lahjomattomasti meitä ihmisiä.

Toinen tammoistani oli vihaisen ja vaarallisen hevosen maineessa ennen minulle tuloaan ja myös toinen käyttäytyi haasteellisesti alussa ennen kuin uskalsi avautua. Tärkein tuki mitä saatoin molemmille antaa, oli aika ja tila. Sekä viestiminen siitä, että he ovat turvassa. Englannissa Jim Mastersonin kurssilla 2011 työskentelin rescue-hevosten kanssa ja tämä oli myös äärettömän arvokas oppimatka hevosen valtavaan herkkyyteen. Uskon että pohjimmiltaan hevonen kaipaa nähdyksi tulemista, ihan kuten me ihmisetkin.

Monelta vaaratilanteelta vältyttäisiin, kun me ihmiset osaisimme lukea hevosta paremmin, ymmärtää sen sanatonta, hienovaraista viestintää – oppisimme ennakoimaan. Kun omat pelkomme nousevat, kovuus tai hektisyys voi lisääntyä ilman että sitä välttämättä edes itse tunnistamme. Tämä puolestaan voi johtaa suotta meidän sekä hevosen väliseen konfliktiin. Herkkyytemme ja intuitiomme ovat tärkeimpiä välineitä olla yhteydessä hevoseen. Hiljentymällä itsemme ja hevosen äärelle, rauhoittamalla energiamme, ja tulemalla tietoiseksi sen hetkisestä tunnetilastamme, luottamus vahvistuu.

Kun olemme yhteydessä omaan herkkyyteemme ja maadottuneita itseemme sekä juurtuneita nyt-hetkeen, osaamme myös helpommin lukea hevosta – jo ennakkoon. Sillä usein voi käydä niin, että olemme liikaa päässämme ja mieli vie. Tällöin yhteys itseen, omaan kehoon ja hevoseen on auttamatta poikki. Siksi juurtuminen omaan energiaan ja oman herkkyyden vahvistaminen ovat niin tärkeitä taitoja.

Hevonen on suora peilimme. Kun uskallamme avata itsemme hevoselle, sallia itsemme olla äärettömän rehellisiä – avaamme samalla oven täysin uudelle tavalle olla aidosti läsnä. Tällöin luottamus pääsee vahvistumaan, ja parhaassa tapauksessa syventymään valtavasti. Hevonen herkkänä olentona peilaa omistajansa tunnetiloja ja voi myös ottaa hänen taakkaansa kantaakseen. Kun omistaja oppii tiedostamaan ja kohtaamaan selkeämmin omia kipukohtiaan – saa tukea omiin teemoihinsa, avautuu aivan uusi yhteyden taso. Kun me muutumme, hevonenkin muuttuu. Siksi parasta hoitoa hevoselle on se, että ihminen ottaa vastuun omasta kasvustaan, tunteistaan ja itsetutemuksensa syventämisestä.

Sydämeni hevonen -prosessi sisältää:

 • 5 sessiota (ensimmäinen kerta 1,5 h, seuraavat kerrat 1 h) (5 kk sisällä)
 • sessiot tapahtuvat täällä Voimaantumisen tilalla Espoossa, Skypeitse tai puhelimitse toiveidesi mukaan. Tämä prosessi ainutlaatuisuudessaan pohjautuu siihen, että kun omistajaa tuetaan, heijastuu se väistämättä hevoseen ja vaikutus on usein äärettömän transformoiva.
 • yhteisiä sekä yksilöllisiä harjoituksia yksin sekä yhdessä hevosen kanssa työstettäviksi (puramme harjoituksia yhdessä)
 • avaavia mielikuvamatkoja
 • läsnäoloa vahvistavia meditaatioita sekä energiatyöskentelyä
 • tukeni koko prosessin ajan – myös sessioiden välillä. Voit koska tahansa kysyä sinua askarruttavasta asiasta meilitse

Ainutlaatuisena lisänä: voimauttavia rumpumatkoja & hoitavia hetkiä hevosteni kanssa, jos valitset tulla joinain kertoina paikan päälle.

Prosessin hinta: 1000 € (sis. alv 24 %)

Mahdollisuus maksaa myös osissa.

Yksittäinen Sydämeni hevonen -sessio: 250 € / 1,5 h, 200 € / 1 h (sis. alv 24 %), mentorointiprosessissa oleville ekstrakerrat 200 € / 1,5 h, 150 € / 1 h (sis. alv 24 %).

Sydämeni hevonen – kattava kirjallinen konsultaatio: 150 € (sis. alv 24 %).

Mistä mentoroinnin hinta koostuu? Seison 110 % oman työni laadun takana. Tämä mentorointi on syvällisesti transformoiva matka, ja mentorointiin sitoutuminen johtaa todelliseen muutokseen. Laaja-alainen asiantuntijuuteni on koko mentorointijakson henkilökohtaisesti tukenasi. Mentorointi on syvällisesti transformoiva prosessi, joka takaa konkreettisia tuloksia. Siinä keskitytään kokonaisvaltaisella tasolla Sinuun ja hevoseesi sekä teidän väliseen sydänyhteyteen. 

MAKSUTTOMAT kartoituskeskustelut

Teen nykyään rajatusti yksilötyöskentelyä, ja avaan aika ajoin rajoitetun haun mentorointiin. Tässä 20 min pituisessa maksuttomassa kartoituskeskustelussa saat esimakua tavastani työskennellä, sekä siitä mitä asioita lähtisin kanssasi työstämään mentoroinnissa. Katsomme samalla onko tilanteesi sellainen, jossa koen aidosti voivani olla avuksi. Keskustelut on mahdollista käydä Skypen, Zoomin tai puhelimen välityksellä. Kartoituskeskustelu ei velvoita sinua mihinkään.

Valitsen maksuttomaan konsultaatioon 8, ja varsinaiseen työskentelyyn 5. Ne, joille itse koen aidosti voivani olla avuksi. 

Miksi juuri Sinä haluat maksuttomaan konsultaatioon? Hae konsultaatioon kuvailemalla muutamalla sanalla miksi Sydämeni hevonen -mentorointi kutsuu Sinua.

Lähetä viestisi 15.10. mennessä: nona@horselistener.eu

Vastaan kaikille viestin lähettäneille.

Asiakaskokemusten pohjalta vilpittömästi uskallan sanoa myös, että jo yksittäinen sessio / konsultaatio voi olla äärettömän transformoiva sekä ihmiselle että hevoselle.

“Mä vaan itken, kiitollisuuden kyyneliä. Nyt ymmärrän vielä paremmin, miksi tiesin jo heti tästä hevosesta kuullessani, että tämä se on. Ja ensi kohtaamisen jälkeen tunsin sen vielä voimakkaammin. Edelleen olen vaikuttunut sun taidoista, kiitos.”

– Noora

Sydämeni hevonen -mentorointiprosessiin sitoutuminen takaa selkeitä, konkreettisia muutoksia. Prosessiin sitoutuminen ei vain paranna yhteyttä hevoseesi, vaan myös itseesi. Tällä on laajamittaiset positiiviset vaikutukset ympärilläsi oleviin ihmisiin ja koko elämääsi. Kaikkiaan tämä prosessi on kokonaisvaltaisella tavalla elämää mullistava matka – sekä sinulle että hevosellesi.

Monesti ihmiset ovat ottaneet yhteyttä minuun myös silloin, kun “kaikki muu on jo kokeiltu”, ja työskentelymme kautta heille onkin avautunut aivan uusi yhteyden taso hevosensa kanssa. Tätä on aina niin koskettavaa saada todistaa ja olen äärettömän kiitollinen kaikille sydämellisille kohtaamisille.