Sydämeni puhuu

Opi nauttimaan esilläolosta aitona itsenäsi! Syvällisesti transformoiva mentorointi sinulle, joka pelkäät esilläoloa.

Aiheuttaako ajatus valokeilaan astumisesta riipiviä kauhuntunteita, jouduitpa huomion keskipisteeksi töissä, vapaa-ajalla tai lavalla?

Esilläolon pelko on yksi meidän ihmisten yleisimmistä peloista. Vielä pari vuotta sitten oma vastaukseni yllä olevaan kysymykseen olisi ollut ehdoton “KYLLÄ”. Onneksi, sillä jos minulla itselläni ei olisi näin vahvaa omakohtaista kokemusta kauhusta, jota ihmisten eteen meneminen herätti, en voisi tukea saman aiheen äärellä painivia naisia yhtä menestyksekkäästi kuin nyt.

HAKU MENTOROINTIIN ON PÄÄTTYNYT! Uusi haku toukokuussa.

Todellinen valovoimaisuus on oman erityislaatunsa kunnioittamista. Meistä jokainen hyötyy siitä, että saamme autenttisen karismamme käyttöömme, mutta erityisen transformoiva tämä mentorointi on sinulle, joka pelkäät ihmisten edessä olemista kuollaksesi. 

Sydämeni puhuu -mentorointi ei ole esiintymisvalmennus, vaan syvällinen, monitasoinen sisäinen prosessi, joka vapauttaa koko upean potentiaalisi ja olemuksesi laajuuden käyttöösi, kun opit vahvemmin yhdistymään sydämesi viisauteen ja kommunikoimaan sydämesi kautta. Pelko on suurin lahjasi, ei jotakin joka pitäisi poistaa tai voittaa. Tämä on vanha, maskuliininen tapa suhtautua pelkoon. Feminiinivoima toimii sallimisen kautta, ja samalla mahdollistaa syvällisen transformaation monella tasolla.

Mentorointi auttaa sinua aktivoimaan pelon voimavaraksesi, ja opit välittämään viestisi maailmalle sydämestäsi käsin. Pelko tarjoaaa aina mahdollisuuden laajentumiseen, rohkeus ei ole mahdollista ilman pelkoa. Kun sitoudut tähän työskentelyyn, sillä tulee olemaan laaja-alaiset myönteiset vaikutukset kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi sekä koko elämääsi!

Oman kokemukseni mukaan suuri osa meidän naisten esilläolon peloista liittyy tavalla tai toisella noitavainoihin. Siitä ei ole kovinkaan pitkä aika, kun vielä Suomessakin poltettiin naisia noitina yrttien keruun, ja intuitiivisen herkkyyden vuoksi. Saman syyn vuoksi olemme oppineet häpeämään feminiinivoimaamme, ja oppineet piiloutumaan kovan kuoren taakse, tai vastaavasti vetäytymään, ja pienentämään itseämme. Yksi ovela piiloutumiskeino on ollut omaksua työelämässä maskuliininen rooli – suorittaa, ja pärjätä “miehenä” miesten maailmassa.

Saatamme edelleen pelätä intuitiivisia kykyjämme, tunteitamme ja herkkyytemme voimaa. Painamme alas autenttisuuttamme ja voimme huonosti. Vainoamisesta johtuvat kauhut ovat syvällä alitajunnassamme ja solumuistissamme. Omalla kohdallani juuri noitavainoihin liittyvät pelot ovat olleet suurin blokki oman valovoimaisuuteni edessä. On aika mahdotonta tuoda omia lahjoja kunnolla tähän maailmaan, jos haluaa olla näkymätön. Aika hankalaa on myös käyttää omia kykyjään, jos niitä jollakin tasolla häpeää tai pelkää, saati että niiden avulla voisi ansaita elantonsa.

Olen omakohtaisen kokemukseni myötä sekä asiakkaideni kanssa työskennellessäni havainnut, että rahaan liittyvät haasteet eivät aina välttämättä suoraan linkity rahaan (esim. haitallisiin uskomuksiin tai vastaanottamiseen). Varsinainen juurisyy voikin olla esilläolemisen pelko. Tällöin itse rahaan liittyvät valmennukset tai tekniikat eivät toimi, vaan ensin täytyy keskittyä syvemmällä oleviin esteisiin.

Tämän vuoksi Sydämeni puhuu -mentoroinnin yksi tärkeimmistä teemoista on juuri noitavainoihin liittyvien mahdollisten sabotoivien mekanismien purkaminen. Pelkojen juurisyihin pureutuminen, jotta kapasiteettisi pääsee käyttöön koko laajuudessaan, jolloin myös rahaenergia pääsee vapaammin virtaamaan elämääsi!

Usein on ironisesti niin, että mitä suuremmat pelot sitä suuremmat lahjat pelkojen takana piilevät. Siksi pelko on monesti hyvä kompassi sydämemme tiellä. Maailma tarvitsee Sinun sydämesi ääntä!

Olet ehkä kuullut nasevia sloganeita, kuten “näin pääset eroon jännityksestäsi!”, tai sinulle on tultu sanomaan, että “ei susta yhtään näkynyt, että jännitit”. Milloin jännittämisestä on tullut asia, joka pitäisi osata piilottaa mahdollisimman hyvin? Mitä enemmän yritämme sulkea, päästä eroon tai peittää jotakin sitä vahvemmin tuo tunne yleensä ilmenee ja ahdistus kasvaa. Vasta kun opimme olemaan läsnä kaikille tunteillemme, arvostamaan niistä jokaista, omaa ihmisyyttämme – todellinen voimaantuminen voi alkaa.

Karisma nousee mitä enemmän ihminen rohkenee seistä omassa autenttisuudessaan. Hyvä esiintyjä on läsnäoleva ja aito. Hyvä esiintyjä rohkenee näyttää jännityksensä ja haavoittuvuutensa. Hyvä esiintyjä ei esiinny. Älä anna enää pelkojesi estää sinua tuomasta lahjojasi näkyväksi tähän maailmaan, vaan anna pelkojesi toimia kompassina. On sinun aikasi loistaa!

Sydämeni puhuu -mentoroinnin hyödyt:

 • Opit valjastamaan herkkyyden voimavaraksesi lavalla, tai ylipäätään huomion kääntyessä sinuun
 • Opit tehokkaita keinoja vahvistaa aitoa yhteyttä sinun ja kuulijakuntasi välillä
 • Opit kääntämään jännityksesi voimavaraksesi
 • Et tarvitse puhuessasi muistiinpanoja, mikä vie sinut puhujana aivan uudelle tasolle
 • Löydät oman sydämesi viestin, sen mitä olet tullut jakamaan tähän maailmaan
 • Opit tunnistamaan ja purkamaan asioita menneisyydestäsi, jotka nyt blokkaavat sydämesi puhetta ja vaurastumistasi
 • Saat voimauttavia välineitä arkeesi, joiden avulla vahvistat luontaista karismaasi
 • Opit hyödyntämään rakentavaa aggressiota arjessasi, jolloin valovoimaisuutesi kasvaa
 • Opit hyödyntämään kaikkia tunteitasi voimavarana elämässäsi
 • Opit käyttämään hengitystäsi tehokkaana menetelmänä esilläolotilanteissa
 • Opit suhtautumaan elämään ja itseesi rennommalla otteella
 • Opit itse työskentelemään aiempien elämiesi kanssa voimauttavalla tavalla
 • Opit hyödyntämään kehosi viisautta jännittävissä tilanteissa
 • Opit käsittelemään ja purkamaan stressiä lempeästi, mutta tehokkaasti
 • Opit vahvistamaan yhteyttä sydämesi viisauteen, jolloin paremmin luotat itseesi etkä tarvitse vahvistusta ulkopuoleltasi
 • Menneisyytesi ei enää kahlitse sinua, vaan voimauttaa
 • Astut vahvemmin omaan voimaasi, oman sydämesi tielle, ja näet uusia inspiroivia mahdollisuuksia elämässäsi
 • Opit puhumaan sydämestäsi käsin, jolloin viestisi todella kuullaan
 • Esiintymisesi on kokonaisvaltaisesti eheyttävä kokemus, ja jättää vahvan emotionaalisen muistijäljen

Sydämeni puhuu -mentorointi koostuu:

 • kuuntelevista keskusteluista
 • yksilöllisistä harjoituksista
 • sydänyhteyttä vahvistavista meditaatioista
 • aitoa läsnäoloa vahvistavista harjoitteista
 • energiatyöskentelystä
 • regressiotyöskentelystä
 • sukulinjassasi toistuvien haitallisten mekanismien vapauttamisesta
 • syvällisestä tunnetyöskentelystä
 • noitavainoihin liittyvien sabotoivien mekanismien purkamisesta
 • omaa valovoimaisuuttasi vahvistavista ääni- ja rumpumatkoista
 • omaa autenttista karismaasi vahvistavasta työskentelystä, joka vaikuttaa ja vapauttaa syvällisesti – solutasolta asti

Sydämeni puhuu -mentorointipakettiin sisältyy:

 • yksilöllisiä vaihettasi tukevia harjoituksia tapaamisten välillä työstettäväksi
 • uniikki juuri Sinulle maalattu Sydäntaide-taulu (arvo: 399 €) polkusi tueksi
 • tukeni koko mentorointijakson ajan, voit kysyä mitä tahansa meilitse tapaamisten välillä
 • ainutlaatuisena lisänä: hevosten hoitavan energian avaava voima

Mentorointi on mahdollista tehdä livenä tai etänä. 

Tämä mentorointi on ainutlaatuinen, syvällisesti transformoiva matka, joka taatusti tuo tuloksia sitoutuessasi siihen koko sydämestäsi. 
Oletko valmis valjastamaan upean potentiaalisi täyteen käyttöön?

Sydämeni puhuu -mentorointivaihtoehdot:

 1. A) 4 kk / 4 sessiota livenä tai etänä (yksi sessio kestää 1,5 h) 1 699 € (sis. alv 24 %, yrityksille plus alv)
 2. B) 6 kk / 6 sessiota livenä tai etänä (yksi sessio kestää 1,5 h) 2 499 € (sis. alv 24 %, yrityksille plus alv)

Mahdollista maksaa osissa. Jos maksat mentoroinnin yhdessä osassa, saat hinnasta 15 % alennuksen.

Yksittäinen mentorointisessio: 444 € / kerta (sis. alv 24 %, yritykset plus alv). HUOM! Sydäntaide-taulu ei kuulu yksittäiseen mentorointisessioon.

Mistä mentoroinnin hinta koostuu? Seison itse 110 % oman työni laadun takana. Kyse ei ole kikkavitosista, vaan syvällisesti transformoivasta matkasta – mentorointiin sitoutuminen johtaa todelliseen, konkreettiseen muutokseen. Laaja-alainen asiantuntijuuteni on koko mentorointijakson henkilökohtaisesti tukenasi. Tässä mentoroinnissa keskitytään Sinuun monella tasolla, jotta se upea potentiaali, joka odottaa vapautumista pääsee todella vapautumaan. Ainutlaatuisena tukena matkallasi kulkevat myös hevosteni hoitava energia. Kun kyse on esilläolosta, siihen liittyy usein monilla tasoilla olevia pelkoja. Tässä mentoroinnissa on kyse alkemiasta – muutosta tapahtuu alitajunnan, tunteiden, kehon, mielen, egon, hengen, ja solujen tasoilla asti, jotta elämänvoimasi ja uniikki sieluenergiasi pääsevät virtaamaan vapaasti. Tämän vuoksi sessioita on kerran kuukaudessa, sillä nämä syvälliset muutokset tarvitsevat tilaa ja aikaa integroituakseen. Mentorointipaketteihin kuuluu ainutlaatuisena bonuksena juuri sinulle luotu Sydäntaide-taulu, jonka energia vahvistaa yhteyttä itseesi, luontaiseen karismaasi ja oman sydämesi totuuteen.

MAKSUTTOMAT konsultaatiot

Otan tällä hetkellä rajatusti uusia mentoroitavia, mutta avaan aika ajoin haun mentorointiin. Tässä 30 min pituisessa maksuttomassa konsultaatiossa saat esimakua tavastani työskennellä, sekä siitä mitä asioita lähtisin kanssasi työstämään mentoroinnissa. Katsomme samalla onko tilanteesi sellainen, jossa koen aidosti voivani olla avuksi. Konsultaatiot on mahdollista käydä Skypen, Zoomin tai puhelimen välityksellä. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.

Valitsen maksuttomaan konsultaatioon 8, ja varsinaiseen työskentelyyn 5 naista. Ne, jotka aidosti haluavat muutosta ja joille itse koen aidosti voivani olla avuksi. 

Miksi juuri Sinä haluat maksuttomaan konsultaatioon? Hae konsultaatioon kuvailemalla muutamalla sanalla miksi Sydämeni puhuu -mentorointi kutsuu Sinua.

Lähetä viestisi: nona@horselistener.eu

Vastaan kaikille viestin lähettäneille.