Nona

Oman sydämeni kutsumuksena on työskennellä naisten, sekä hevosnaisten voimauttamistyön parissa. Nyt jälleen yrittäjänä, ja aiemmin myös Maria Akatemiassa, jossa toimin naisten ehkäisevän väkivaltatyön äärellä asiakas-, koulutus- ja vaikuttamistyössä. Naisen aggressio on pitkään ollut tabu. On tullut aika rikkoa tuo tabu ja opetella valjastamaan aggressio terveeksi elämänvoimaksi, jota se pohjimmiltaan on.

Olen luonteeltani pioneeri, ja haluan tuoda herkästi väistettyjä aiheita näkyväksi. Minua kutsutaan myös moderniksi shamaaniksi, hyödynnän monipuolisesti työssäni synnyinlahjaksi saamaani intuitiivista herkkyyttäni. Mentoroinpidän yksilösessioita, koulutuksia, workshoppeja, kursseja, retriittejä & kokemuksellisia luentoja. Omaa Näkijättären vastaanottoani olen pitänyt kohta 10 vuotta. Oman työni suurin voima piilee kohtaamisessa, Minusta kaikkien auttamistyötä tekevien tärkeimmän fokuksen tulisi olla aina yksilön oman voiman vahvistamisessa. Guruja ei ole.

Yhdessä näyttelijä / vuorovaikutuskouluttaja Outi Mäenpään kanssa olemme luoneet itsetuntemusta syventävän, kokonaisvaltaista ihmisyyttä tutkivan, ja autenttisuutta tukevan Matkalla Näkyväksi -koulutuskonseptin. Pidämme Matkalla Näkyväksi -luentoja, koulutuksia ja ryhmiä – myös ympäri Suomen.

Naisten voimauttaja / tantravalmentaja Meera Holopaisen kanssa loimme vastikään NoitaElämää-konseptin. Missionamme on tukea kaikkia naisia, jotka ovat piilotelleet ja hävenneet omaa herkkyyttään ja intuitiivisia kykyjään. Haluamme luutia tabuluonteisuutta Noita-teeman ympäriltä! Noitanaisena olo merkitsee meille omassa voimassa olemista, omien uniikkien lahjojen vaalimista, oman sydämen seuraamista sekä kaiken olevan kunniottamista. Luonnollista yhteyttä näkyvään ja näkymättömään maailmaan.

Liki kymmenen vuotta sitten aloin pitää hoitavia hevosmeditaatioita ja perehtymään tarkemmin hevosten uniikkiin herkkyyteen ja rooliin ihmisten itsetuntemustyöskentelyn sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena. Tällä saralla olen tehnyt pioneerityötä, ja omat aiemmin vaarallisiksi leimatut tammani ovat olleet avainasemassa tällä tutkimusmatkalla.

Erinäisistä koulutuksista ja laaja-alaisesta työkokemuksestani huolimatta suurimpia opettajia elämässäni ovat olleet eläimet, erilaiset kohtaamiset ja elämä itse. Oman näkemykseni mukaan aito asiantuntemus syntyy yhdistelemällä teoreettista tietoa, intuitiivista herkkyyttä, sekä omakohtaisten kokemusten tuomaa viisautta. Minulle sydämen äänen kuunteleminen on aina ollut yksi merkittävimmistä asioista elämässäni.

Lue lisää omasta matkastani

Lue Minä Olen -lehden haastattelu täältä