Sydämeni tie -sessiot

Esimerkkejä teemoista, joiden tiimoilta asiakkaat ovat tulleet Sydämeni tie -sessioon:
 • pelot (mm. hevosiin liittyvät pelot, näkymättömän maailman pelko, omien intuitiivisten kykyjen pelko, muihin ihmisiin liittyvät jännitykset ja pelot)
 • ahdistus, masennus, uupumus
 • elämän muutoskohdat
 • erityisherkkyys (mm. haasteet liittyen oman herkkyyden aktivointiin voimavaraksi)
 • blokit oman luovuuden edessä
 • tunnelukot
 • naisen väkivaltaisuus & kätketty aggressio, kiltin tytön syndrooma
 • esiintymisjännitys ja -pelot
 • henkimaailmaan tai tilojen energeettiseen puhdistukseen liittyvät teemat
 • oman lemmikin haasteet, ihmisen ja eläimen väliseen yhteyteen liittyvät asiat

Sinulla ei myöskään tarvitse olla mitään erityistä syytä sessioon tuloon, vaan voit vain tulla hengähtämään ja ottamaan aikaa itsellesi – tämän paikan levollisuus ja kaunis luonto tarjoavat omalle hengähdyshetkellesi erinomaiset puitteet.

HUOM! Etäsessiot esim puhelimitse tai Skypen / Zoomin kautta.

Pidän vastaanottoa kotonani, Espoonkartanon kulttuurihistoriallisessa miljöössä, vuonna 1875 rakennetulla pientilalla. Jo tänne tulo on hyvin voimaannuttava kokemus – monet kuvailevat, että tuntuu siltä kuin astuisi toiseen maailmaan. Paikan levollinen energia sekä pihapiirissä asuvien viisaiden hevosmentorien Athenan ja Fridan läsnäolo auttavat sinua laskeutumaan puhtaaseen olemisen tilaan. Täällä unohdat kiireen, ja pääset vahvistamaan luontoyhteyttäsi sekä yhteyttä itseesi.

Jokainen Sydämeni tie -sessio on uniikki ja muotoutuu herkästi tilannettasi ja tarpeitasi kuunnellen. Hyödynnän kaikessa työskentelyssäni intuitiivista herkkyyttäni. En käytä mitään tiettyä metodia, sillä haluan tilanteen olevan mahdollisimman vapaa kaikista rajoitteista. Näin se, minkä kuuluu siinä hetkessä tapahtua, pääsee tapahtumaan, omaa sisäistä rytmiäsi kunnioittaen. 

Sessio voi koostua yhdestä, tai useammasta eri osiosta omaa tilannettasi herkästi kuunnellen: kuuntelevasta keskustelusta, vaihettasi tukevista harjoituksista, energia- ja tunnetyöskentelystä, mediaalisesta työskentelystä, itsetuntemustasi vahvistavasta meditaatiosta, rumpumatkasta ja luovuuttasi vahvistavista elementeistä.

Ainutlaatuisena mahdollisuutena: sisimpäsi kohtaaminen hevosten tuella. Lisäksi annan sinulle omaa polkuasi vahvistavan kotitehtävän.

Sessiossa en yritä korjata tai muuttaa mitään, vaan toimin mahdollistajana, kanssakulkijana. Tärkein tehtäväni on auttaa sinua voimaantumaan, tukea sinua astumaan vahvemmin oman sydämesi päätielle. En anna valmiita vastauksia, vaan autan sinua avaamaan ikkunan omaan sisäiseen viisauteesi.

Voit tulla sessioon myös yhdessä lapsesi, ystäväsi tai kumppanisi kanssa. HUOM! Kysy myös iltaa / sessiota ystäväporukalle.

Hinnat:

Yksilösessiot

 • 135 € / 1 h 
 • 155 € / 1,5 h 

Hinnat sisältävät alv:n 24 %, yrityksille plus alv.

Kokemuksia sessiosta:

“Puolentoista tunnin tapaaminen Nonan kanssa oli eheyttävä ja voimaannuttava kohtaaminen, joka antoi itseluottamusta ja uskoa tulevaisuuteen. Nonan rumpumatka oli niin rakkaudellinen iso kokemus, että sitä ei pysty sanoin kuvailemaan. Jotain merkittävää tapahtui, tunsin muuttuvani syvällä sisimmässäni. Hämmästyin seuraavana päivänä esimerkiksi sitä miten yhteys hevoseeni syveni ja voimistui. Kiitos Nona.”

– Päivi

”Kuulin Nonan hevostilasta ja hoidoista ystävältäni. Sovin ajan ja saavuin sinne kiireen ja hälinän keskeltä Helsingin keskustasta. Jo paikka itsessään tuntui niin hyvältä, kuin olisi tullut johonkin toiseen aikaan. Se mitä Nonan luona tapahtui oli minun elämäni sen hetkisen tilanteen kannalta käänteentekevä: pudotin tiettyyn asiaan liittyvän pelkäämisen painavan viitan harteiltani ja uskaltauduin vihdoin toteuttaa itseäni siinä, mitä ennen olin kuolemakseni pelännyt. Kohtasinko itseni, sieluni, toisessa ajassa vai mielikuvittelinko vaivattomasti näyttelijän taustallani sen mitä koin, ei sinällään ole mitään väliä: apu sen hetkiseen tilanteeseen oli konkreettinen ja vaikutti lähtemättömästi elämääni. Suosittelen lämpimästi matkaa sisimpään Nonan opastuksella. Kiitos kaunis, Nona!”

– Susanna Mikkonen, näyttelijä, kuvataiteilija

“Olin pitkään sairastanut masennusta ja ollut myös itsetuhoinen. Kun tulin ensimmäistä kertaa Nonan vastaanotolle, olin täysin hukassa. Tapaamiskerrat Nonan kanssa avasivat minussa jotakin hyvin syvää, ja tapaamisten ansiosta aloin löytää elämäniloni uudestaan. En tiedä mitä oikein tapahtui, mutta näiden sessioiden jälkeen kuin uudestisynnyin. Nyt minulla on työpaikkakin – minulla, joka luulin lopun ikääni olevani työkyvytön. Kiitos Nona, että teet sitä mitä teet. Voin rehellisesti sanoa, että nämä sessiot pelastivat minut.”

– Laura K.

“Todellinen voimaantuminen alkaa siitä, kun tiedostamme, että kaipaamamme vastaukset ovat jo meissä.”