Sydäntaide

Feminine wisdom / MYYTY

Taiteessa on minulle kyse sydämeni ohjaukselle antautumisesta ja uteliaasta, rohkeasta tutkimusmatkailusta. Rajojen rikkomisesta, ja totuttujen kaavojen murtamisesta. Sallin itseni upota meditatiiviseen tilaan ja antaudun luovuuden virran vietäväksi. Inspiraationani toimivat usein hevosten kanssa vietetyt hetket ja luonnon hiljainen puhe. Luovuus syntyy pakottamatta sitä mihinkään muottiin – seikkailemalla vapaasti näkyvän ja näkymättömän maailman välillä.

Kunkin taulun mukana tulee kirje, joka kertoo taulun tarinan. On ihmeellistä nähdä, kuinka jokainen teos löytää aina tiensä sen ihmisen luo, jota taulun hoitava energia jollakin tavoin tukee. Maalaan myös tilauksesta, voit vaikkapa toivoa tiettyjä värejä, jotka sinua puhuttelevat. Keskityn luomisprosessissa energiaasi ja näin syntyy täysin uniikki teos juuri sinun sydämesi tien tueksi.

Maalausta voi pitää miten päin tahansa, ja vaihdella fiiliksen mukaan. Teos puhuu aina vähän eri tavoin riippuen siitä miten päin se seinällä on. Mahdollisuus osamaksuun.

Neverending story / MYYTY
Lust for Life / MYYTY
Hide and seek / MYYTY
In between / MYYTY
Burn baby burn / MYYTY
Forest whispers / MYYTY
Journey through Life
Journey through Life / MYYNNISSÄ
Playful heart, wild spirit
Playful heart, wild spirit / MYYNNISSÄ