Noitaelämää-workshop

Tervetuloa maagiseen NoitaNaisten Workshopiin aktivoimaan ainutlaatuinen naiseutesi alkuvoima – sisälläsi hehkuva intohimon liekki!

Päivän aikana teet matkan noitahaavojesi äärelle, jotka ovat estäneet sinua nauttimasta täydesti siitä kuka olet: omista noitanaisen lahjoistasi, kehostasi, seksuaalisuudestasi – sekä sisälläsi kuplivasta luovuuden energiasta. Kun otat käyttöön intohimon lahjan, aktivoit samalla elämänilosi sekä noitanaiseutesi Hehkun.

Noitahaava on usein se kipukohta naisessa, joka estää häntä näkemästä oman aistillisuutensa kauneutta. Naisen seksuaalisuutta ja nautintoa on demonisoitu, sekä pelätty vuosisatojen ajan. Kuitenkin aistillisuuden mysteereissä piilee naiseuden todellinen Voima. Kun uskallat valjastaa intohimon lahjat otat samalla käyttöön elämänvoimasi, sekä rohkeuden ilmentää täydesti sitä Kuka Olet.

Tässä Workshopissa:

– Astut omaan noitavoimaasi, syleillen naiseutesi aistillista laatua
– Tunnistat pelot, jotka ovat estäneet sinua nauttimasta ja ilmentämästä seksuaalisuuttasi
– Näet Noitahaavojesi alla piilevät salatut lahjat, jotka avaavat ovet aistillisuuden mysteereihin
– Saat runsaasti välineitä siihen kuinka voit ilmentää naiseutesi hehkua omassa elämässäsi – Sinun uniikilla tavallasi.
– Löydät portin luovuuden ja elämänilon lähteelle!

Voimauttavan Workshopin eläinmentoreina ovat parantajahevoset Frida & Athena, sekä Noitakissa Purrikki Tähtinen, jotka omalla energiallaan tukevat matkaasi oman sydämesi äärelle, oman sisäisen tulesi vapauttamiseen.

Workshoppiin on rajattu osallistujamäärä, jotta jokainen saa riittävästi tukea, turvaa ja tilaa omalle matkalleen sekä täsmävälineitä omaan elämäänsä ja omaan henkilökohtaiseen tilanteeseensa.

Matkaoppaina Noitavoimien valjastamiseen, sekä intohimon ja aistillisuuden maailmaan toimivat Noitakouluttajat Nona Peuransola ja Meera Holopainen, joiden intohimona on tukea uuden ajan NoitaNaisia syvään yhteyteen oman sydämen ja sielun viisauden kanssa, sekä antaa konkreettisia välineitä omannäköiseen NoitaElämään.

Kurssin aika: 29.2. klo 12.15-18.30

Paikka: Voimaantumisen Tila, Espoo (lähellä Kauklahtea)

Aikaisen Noidan etuhinta 149 € (norm. 179 €) voimassa 15.2.2020 asti.

Kurssimaksun maksamalla vahvistat workshop-paikkasi

Varaa suoraan paikkasi TÄSTÄ LINKISTÄ: https://holvi.com/shop/noitaelamaa/product/97f6ab25438882222477a29530d5d347/

Peruutusehdot: ilmoita mahdollisesta peruutuksesta 22.2. mennessä. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan workshopin kokonaan

Lisätiedot ja kyselyt Noitien Pullapostista: noitaelamaa@gmail.com

Ilmoittaudu mukaan taianhohtoiseen päivään: noitaelamaa@gmail.com

Matkaoppaina Noitavoimien valjastamiseen, ja runsauden maailmaan toimivat Noitakouluttajat Nona Peuransola ja Meera Holopainen, joiden intohimona on tukea uuden ajan NoitaNaisia syvään yhteyteen oman sydämen ja sielun viisauden kanssa, sekä antaa konkreettisia välineitä omannäköiseen NoitaElämään.

Lue lisää Nonasta:
https://www.horselistener.eu

Meerasta: facebook.com/meeranparatiisi