Valovoimainen Noita -workshop

Tervetuloa maagiseen NoitaNaisten Workshopiin aktivoimaan ainutlaatuinen valovoimasi, sekä avautumaan rahan ja runsauden taialle.

Päivän aikana teet matkan noitahaavojesi äärelle, jotka ovat estäneet sinua avautumasta ottamaan vastaan rahaa ja runsautta, estäneet sinua säteilemästä ilolla oman naiseutesi upeaa energiaa, sekä puhumasta rohkeasti sydämesi totuutta.

Noitahaava on usein se kipukohta naisessa, joka saa hänet mitätöimään omaa arvoaan, ja pahimmillaan kadottamaan merkityksellisyyden tunteensa ja elämänilonsa. Tämä voi sulkea naisen sydämen estäen runsauden, rakkauden ja rahan virtaamasta luokseen. On aika vapautua ikiaikaisesta haavasta ja löytää jälleen oman naiseutesi, valovoimasi, sekä uniikkien NoitaVoimiesi arvo.

Tässä Workshopissa:

– Käännät rahahanat auki – tunnistat mitkä asiat juuri sinulla ovat blokanneet rahan vastaanottamista ja rahan kanssa operoimista terveellä tavalla
– Tunnistat pelot, jotka ovat estäneet sinua säteilemästä omaa valoasi, puhumasta omaa totuuttasi sekä jakamasta sydämesi viisautta, ja muunnat pelot voimavaraksesi
– Näet Noitahaavojesi alla piilevät kyvyt, jolloin pääset selkeämmin ottamaan ne käyttöön elämässäsi
– Saat runsaasti välineitä siihen kuinka viet omat uniikit Noitanaisen lahjat arkeesi
– Saat käytännön taikatyökaluja oman valovoimasi vapauttamiseen
– Opit syleilemään omaa Noitanaisen laatuasi ja näkemään sen arvon
– Avaudut vastaanottamaan sydämestäsi käsin rahaa ja runsautta ymmärtäen, että sinun valosi on lahja tähän maailmaan.

Voimauttavan Workshopin eläinmentoreina ovat parantajahevoset Frida & Athena, jotka omalla energiallaan tukevat matkaasi oman sydämesi äärelle, oman äänesi ja valosi vapauttamiseen. HUOM! Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemuksia hevosista entuudestaan, tai sinulla voi myös olla hevosiin liittyviä pelkoja. Kyse on itsen kohtaamisesta hevosten tuella, hoitavista hetkistä hevosten läheisyydessä.

Workshoppiin otetaan max. 12 henkilöä, jotta jokainen saa riittävästi tukea, turvaa ja tilaa omalle matkalleen sekä täsmävälineitä omaan elämäänsä ja omaan henkilökohtaiseen tilanteeseensa.

Hinta:

Nopean Noidan hinta voimassa 10.11 asti : 149 € (sis. alv 24%) Yritykset plus alv 24%

Hinta 10.11 jälkeen : 179 € (sis. alv 24 %) Yritykset plus alv 24 %.

Workshop on mahdollista maksaa yhdessä erässä tai joustavasti osamaksulla, jopa 36 erässä (käytettävissä Checkout Finland -maksupalvelu). Mainitse viestissäsi mikäli haluat yrityslaskutuksen.

HUOM! Workshopiin on rajattu osallistujamäärä, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin, jos kuulet tämän taianhohtoisen päivän kutsun.

Peruutusehdot: ilmoita mahdollisesta peruutuksesta 30.11. mennessä. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan workshopin kokonaan.

Ilmoittaudu viimeistään 24.11. mennessä: noitaelamaa@gmail.com

Matkaoppaina Noitavoimien valjastamiseen, ja runsauden maailmaan toimivat Noitakouluttajat Nona Peuransola ja Meera Holopainen, joiden intohimona on tukea uuden ajan NoitaNaisia syvään yhteyteen oman sydämen ja sielun viisauden kanssa, sekä antaa konkreettisia välineitä omannäköiseen NoitaElämään.

Lue lisää Nonasta:
https://www.horselistener.eu

Meerasta:
meeranparatiisi.com